Seuraa 

Olen hakemassa lapselleni päivähoitopaikkaa päiväkodista. Lähistöllä on paljon kunnallisia päiväkoteja, jotka aukeavat normiaikaan puoli seitsemältä ja sulkeutuvat viideltä.

Lapseni tarvitsisi kuitenkin silloin tällöin puolta tuntia aikaisempaan tai tuntia myöhempään hoitoa.

Muistelisin, että ainakin jokus kunnalliset päiväkodit on velvoitettu silloin tällöin aukeamaan aikaisemmin/ menemään kiinni myöhemmin? Onko näin?

Vai onko ainoa vaihtoehto perhepäivähoitaja tai vuorohoitopäiväkoti. Asun Turussa.

Olisin todella kiitollinen jos joku osaisi vastata!

Kommentit (2)

mutta kunta on velvollinen järjestämään hoitopaikan myös sellaisille lapsille, joilla hoidon tarve on tämän ulkopuolella.Turun tilanteesta en tiedä, mutta omassa kotikunnassani on ainakin tilanne, että osa päiväkodeista ottaa lapset hoitoon myös klo 6-18 välisenä aikana jos vanhemmat hoitoa pyytävät/tarvitsevat. Sitten on vielä erikseen iltapainotteinen, joka on auki kai klo 21 saakka.Pienimmät yksiköt eivät voi joustaa ajoista eli sellaisiin ei sijoiteta lapsia, joilla hoidontarve ylittää tuon " normaalin" . Eli välttämättä ei saa lähimmästä tai toivomastaan paikkaa mutta jostain alueen päiväkodeista kyllä löytyy hoitopaikka.Kannattaa soittaa oman alueen päivähoitotoimistoon ja kysyä tarkemmin vaihtoehdoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat