Vierailija

Ei mitään tuttujen tutuilta kuultuja, vaan faktaa ;)

Sivut

Kommentit (37)

Iso siis joka tapauksessa ja äiti oli pieni ja laihan keuhkotaudin näivettämä nainen. Oli kuulemma ollut perimätiedon mukaan järkyttävä synnytys kyläkätilön avustuksella.On muuten suvussa: mun esikoinen 4720g, siskon lapset molemmat noin 4,5kg, veljeni 4,8kg jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olivat arvioineet vauvan korkeintaan 3,8 kiloiseksi, mutta oli liki kilon isompi. Äidilleni oli tullut tosi pahat repeämät imukuppisynnytyksestä.

Oli syntyessään 4240g ja pituutta vain 49cm eli aikamoinen pullero oli. Pää oli silti pienempi kuin esikoisella, joten synnytys oli huomattavasti helpompi.

Syntyi sektiolla sen jälkeen, kun äitini oli ensin turhaan yrittänyt synnyttää alateitse aika pitkään. Siihen aikaan (30 v sitten) ei vauvan koon arvioiminen ollut niin helppoa, joten kätilö & paikalle kutsuttu lääkäri huomasivat vasta kesken synnytyksen, ettei vauva mahdu syntymään alateitse.

Vierailija:

Lainaus:


ev


Suomessa ei ole koskaan syntynyt yli 7-kiloista ja yli 6-kiloisiakin vauvoja on syntynyt Suomessa vain kaksi vauvaa!!!

Vaarini ja osa hänen noin kymmenestä sisaruksestaan on ollut jopa yli kuusikiloisia syntyessään! Varmaan isoisoäidillä ollut aika paha raskausdiabetes mutta ei niistä silloin tiedetty. Osa lapsista kuoli; seitsemän veljestä eli aikuisikään.

painoa, mutta oli TODELLA eri kokoinen kuin muut vastasyntyneet osastolla. Pituuttakin oli varmaan 56 cm. Alateitse syntyi. Taisi olla sen äidin 4. lapsi.

painoi syntyessään yli 6 kiloa. Oli äitinsä 14. ja viimeinen lapsi. Taisi hänelläkin olla paha raskausdiabetes. Oli pulskassa kunnossa ja nykyään tietenkin diabetes lähes 8 kymppisenä.Meillä suvussa muutenkin isoja lapsia, vaikka ei aina ole ollut kyse diabeteksestä. Veljeni painoi 5,2 kiloa syntyessään. Omat poikani molemmat yli 4 kiloa, toinen 4,3 ja toinen 4,5 kg

4980g ja 62cm. Pulska ei ollut, ihan vaan ylipäänsä iso. Oli teholla pari päivää ja näytti vielä isommalta siellä pienten keskosten joukossa...Lääkärien mukaan " minun vauvani vain syntyvät vähän liian isoina" :-)

(ei siis ollut raskausdiabetestä tms., painoa tuli vain 6kg) Isosiskonsa oli myös yli 4-kiloinen, 57-senttinen, nyt molemmat (4-& 2-v.) ovat 0-käyrällä. Esikoinen syntyi alakautta, kuopus sektiolla, oli poikittain:-/

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat