Kommentit (10)

Brassitytöt pärjää sillä mitä niillä on, jos joku haluaa maksaa siitä että saa nuorempaa niin siitä vaan. Tyttö ei varmaan ole yhtään tyhmä eikä kuvittele mitään rakkausjuttuja vaan lypsää Keskistä minkä ehtii. Näin ainakin toivon. Toivottavasti saa myös itse pitää tienestinsä eikä joku sutenööri vie.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Kesä oli seksiä ja saunomista"

29.8.2007 1:27- Päivällä Tuuri on kaupunki ja illalla kylä. Kontrasti on häkellyttävä. Joka ilta piti keksiä itse omat aktiviteetit, jos halusi nauttia. Ne ovat olleet liikuntaa, ruoanlaittoa, ystävien tapaamisia, videoiden katselua, saunomista, uimista ja juttelemista. Ja tietenkin seksiä. Siis ihan tavallisia asioita, brasilialainen Natalia kertoo.Natalia asuu Fortalezassa, jonka väkiluku on noin 2,3 miljoonaa asukasta. 500 asukkaan Tuuri tuntui siihen verrattuna joskus melko autiolta. Hän ihastui Suomen kauniiseen luontoon, mutta lähiaikoina paluu kotiin on käsillä.- Tiedän jo nyt, että Fortalezassa tulen ikävöimään Vesaa ja Suomea. Kaipaan tänne takaisin. Uskon ja toivon, että se aika koittaa vielä ennen joulua.Keskistä koskeva raiskausepäily oli Natalian tiedossa jo ennen hänen tuloaan Suomeen.- Vesa ilmoitti asiasta jo ennen saapumistani. Ei se siis asiana yllättänyt, mutta sen saama megajulkisuus hämmästytti.- Tiedän, että hän ei ikinä tekisi väkivaltaa naiselle. Toki mieleni oli surullinen, koska en odottanut tällaista mediamylläkkää toisen naisen ympärillä. Olen antanut hänelle anteeksi. Asiaan emme enää palaa.Pariskunnan ikäero on melko suuri. Se ei kuitenkaan tunnu haittaavan nuorta brasilialaista naista.- Rakkaus ei katso ikäeroa, ei ulkonäköä, ei ihonväriä eikä mitään muutakaan. Ikä on vain ihmisen luoma numeraalinen käsite.Seurustelu on ilmeisesti pitkällä, sillä ärsyttäviäkin piirteitä Natalia kertoo tunnistavansa Vesassa.- Hän ei ole mielestäni antanut minulle tarpeeksi huomiota. Vesa näpyttelee lähes koko ajan kommunikaattoriaan soitellen ja lähetellen sähköposteja ja tekstiviestejä. Ja välillä hän käyttää kahtakin yhtä aikaa. Ja jos ei ole kommuja, niin hän lukee Aku Ankkaa tai muita sarjakuvalehtiä.

En halua edes ajatella miten nuorena Vesa on sen "kaapannut". Toki tiedostan, että seurustelu varakkaan länsimaalaisen kanssa on onnenpotku nuorelle ja luultavasti köyhälle brassitytölle, mutta näissä asioissa tulisi sen aikuisen (miehen) käyttää järkeään eikä alapäätään. Tuon kuvan perusteella vois luulla, että adoptioisähän se siinä tyttärensä kanssa.

"- Vesa on hassu, tyhmä mies, Natalia sanoo suomeksi.- En mene hänen kanssaan kihloihin, hän jatkaa englanniksi.- Ja sinä olet lihava, Vesa sanoo naureskellen ja sivelee naisensa olematonta vatsaa."Iltalehdestä.

Sen Juurakko-eron jälkeen sen naiset on olleet kaikki samaa linjaa: Henna Tuominen, Marika F, joku tuntematon kolmekymppinen ja 18-vuotias pikkusiskonsa, nyt tämä brassi. Se haluaa selvästi nuorempia, nättejä ja ehkä itseään tyhmempiä. Itsetunnossa ongelmaa? Saa alistaa nuorempaansa rikkaana ja vanhempana/kokeneempana? Kyllähän se mies jotain osaa, kun bisnes luistaa, mutta jotain häiriötä sillä on näissä naissuhteissa.Mä ymmärrän 18-vuotiaan ja kielitaidottoman brassitytön seksisuhteena, mutta en tajua oikeasti, kuinka sellainen suhde voi antaa mitään pitkään pääälle.

se Natalia ei taatusti osaa englantia sen enempää kuin suomeakaan. Haastattelujen perusteella sen englanninkielentaito käsittää lauseet Vesa on hassu ja Vesa on lihava. Miten ne saa ajan kulumaan? Keskinenkin on kuitenkin jo aika vanha mies, yli 40 (?), joten ei silläkään jatkuvasti seiso enää tuolla iällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat