Seuraa 

Mistä ihmeestä olette ostaneet pieniä muovisia liukumäkiä pihoillenne? Haluaisin sellaisen 1½ vuotiaalle, mutta ei tule millään eteen kauppaa missä niitä myytäisiin... Tai jos olet myymässä, olisin halukas sen pois ostamaan =)

Kommentit (3)

siis pieni punainen (sopii ok tuon ikäiselle mut jo ens kesänä liian pieni) ja isompi vihreä. Pieni n 39euroa, iso n 140euroa. Isompi sopii n 2vuotiaalle ja jopa 5-6 v asti, ja jo 1,5v osaa siinä laskea et mun mielestäni kannattaa ostaa se isompi. Me ostettiin semmoisen yhdestä lelukaupasta mut Hobbyhallissa on ihan samanlainen ja samaan hintaan.

Tällä hetkellä on Citymarketeissa myynnissä sellaista muovista liukumäkeä, hintakaan ei ollut mielestäni paha. Meidän Citymarketissa ne ovat kesäpihan puolella, siis siellä missä puutarhakalusteet ym :)toivottavasti löytyy! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ostettiin just cittarista toukokuussa toi liukumäki. Se on smobyn liukumäki ja maxo 59.90. Se on just sopiva eli se ei ole ihan pieni eikä se isompi. Eli just siitä väliltä ja hintakin ok! Meidän pojat 1v4kk ja 2v9kk. Meillä oli kylässä 9v ja 7v tytöt ja nekin laski innoissaan (oikeesti innoissaan) tota mäkeä. Aateltiin, että se tulee aikannaan olemaan menestys mäkillä, kun sillä saa laskea veteen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat