Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ja jos lapselle tulee äidin sukunimi niin silloinko ei ole isyyttä tunnustettu. Ja miksei?

Valaiskaa tietämätöntä!

Kommentit (7)

Sillä lastenvalvojalla oli kyllä se kysymyslista, jonka mä näinkin ja kysyin siltä että eikö noita kysellä ollenkaan. Sanoi että voi kysyä jos me välttämättä halutaan, no ei haluttu... :DD

Siinä paperissa oli jiust nämä siittämisajankohdat, yhdessäolot jne kysymyksinä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten allekirjotatte muutamat paperit, ihan helppo juttu. Isyydentunnustamisen jälkeen kun saatte parin viikon kuluttua vahvistuksen siitä niin lapselle voi antaa isän sukunimen, mutta jos ei haluu niin voi pitää myös äidin sukunimen.Sieltä sossusta lähetetään kirje, missä pyydetään teitä soittamaan ja varaamaan aika.

käydään ns. " kuulustelussa" :D Noo siis lastenvalvoja kyselee lapsen äidiltä ja isältä esim. - milloin tapasitte

- milloin olette muuttaneet yhteiseen kotiin, kihlautumisen ajankohta (siis jos kihloissa), milloin viimeiset kuukautiset, onko kumpikaan puolisoista ollut pitkiä aikoja pois kotoa silloin kun lapsi on saanut alkunsa yms. Ja molemmat vanhemmat allekirjoittaa paprut ja lastenvalvoja lähettää käräjäoikeuteen vai oliko se nyt nykyään maistraattiin(? ) hyväksyttäväksi josta ne postitetaan kotiin joko hyväksyttynä tai hylättynäMun mielestä ekaa kertaa lastenvalvojan luon kysytään aika tarkasti. Jos on toinen tai kolmas kerta ei niin kaikkea enää kysellä.Lapsella voi olla äidin sukunimi myös silloinkin vaikka isyys on tunnustettu

puhelimessa kysyivät milloin alettu seurustella, muutettu yhteen, ollaanko kihloissa. ei muuta käytiin sit allekirjoittamassa paperit. Kuukautisista yms asioista ei kyselty. Minusta se tuntuisi aika omituiselta ja kiusalliselta.

No nyt ollaan menossa naimisiin joten seuraavan lapsen kohdalla ei enää tarvitse siellä käydä. Ja meillä lapsi sai isänsä sukunimen. Lapselle voi antaa myös äidin nimen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat