Seuraa 

Onko täällä ketään joka olisi ottanut rokotteen rotavirusta vastaan? Minkälaisia oireita on tullut rokotteen antamisen jälkeen vai onko tullut mitään? Oletteko todenneet sen hyväksi vaihtoehdoksi? Meillä on nyt 3 kk ikäinen tyttö ja tarkoituksena olisi ottaa rokote seuraavan neuvolakäynnin yhteydessä. Ja en tosiaan kaipaa mitään moraalisaarnoja rokotteen ottamisista ym. vaan ihan käytännön tietoa kokemuksesta! ;)

Kommentit (5)

Rokoteohjelma suositellaan otettavaksi loppuun, eli molemmat rokotteet, ennen 16 viikon ikää. Sen voi kuitenkin ottaa 24 viikon ikään asti, mutta tuo 16 viikkoa on suositus. Vaikuttaa kai paremmin. Ja rokotteiden välillä tulee olla tuo 4vk. Me otimme rokotteen pojan ollessa 14 vk ja toinen rokote tulee tällä viikolla, eli pojan ollessa 18vk. Mitään ihmeellisiä oireita en huomannut. Kakkasi aika paljon, mutta ei muuta. Käsihygieniasta pitää huolehtia. Suosittelen.

vastauksistanne ja hyvistä kokemuksistanne! ;) Tämä vain vahvisti ajatustamme ottaa ko. rokote. Hinnasta voisin vielä kysyä, että minkä hintanen mahtaa rokote olla? Olen jostain lukenut/kuullut että olisi 60 euron arvoinen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Moi,

minusta toi oli loistojuttu tuo rokote, heti kun se tuli myyntiin hankin sen meidän pienelle, mulla on niin hirveät kokemukset aikoinaan sekä omasta rotaripulista pienenä että esikoisen taudista että teen kaikkeni että pikkuneiti siltä säästyy...Siitä on nyt kaksi-kolme viikkoa kun annettiin eka annos, rokote siis Rotarix. Vauva on täysimetyksellä. Mitään sivuvaikutuksia ei rokotepäivänä tullu, mutta parin kolmen päivän päästä neiti vaikutti hiukan siltä kuin masussa " mongertäisi" , vähän itkeskeli ja veti itseään kaarelle eikä oikein hanakasti halunnut sinä päivänä tissiä. Meni kuitenkin pian ohi, eikä mitään muuta ole tullu, ei ripulia, kuumetta ym. Suosittelen kyllä! Mulle ainakin sanottiin että rokotteen jälkeen kannattaa olla tarkkana vaippahygieniassa, eli pestä kunnolla kädet vaipanvaihdon jälkeen, ettei levitä sitten virusta esim. ruuanlaiton yhteydessä ruokiin ja muihin perheenjäseniin.

Kesäterkuin,

Rosa ja Mini-pikkuneiti

Rokote on kaksiosainen, eka annos annetaan ensin ja sitten kuukauden päästä toinen. Kummatkin annokset maksaa 70 e, eli yhteensä 140e (niitähän ei tarvitse molempia ostaa heti niin ei tuu niin iso summa kerralla). Tarvitaan resepti, eli soita neuvola- tai omalääkärille.:) Rosa

Mitään sivuvaikutuksia ei rokotteesta tullut. Tyttö sai eka annoksen pari vkoa sitten ja voi hyvin! Suosittelen rokotteen ottamista vaikka hintava onkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat