Vierailija

kuumetta ei ole eikä ole ollut missään vaiheessa. yskä on aika ajoittaista mutta välillä tosi piinavaa, tuntuu ettei saa millään yskäistyksi " kunnolla" vaan limat jää kurkkuun pyörimään.lapsi (1v) ei tunnu mitenkään kipeältä, syö ja nukkuu ihan normaalisti. voiko tuommoiselle yskälle lääkäri edes tehdä mitään? vai olisiko jotain tehokkaita kotikonsteja yskän hillitsemiseen?

Kommentit (11)

Vuoden ikäiselle voi määrätä keuhoputkia avaavaa lääkettä, tarkistaa myös, ettei kyse ole keuhkoputkentulehduksesta (joka ei likikään aina nosta kuumetta).Sinuna silti odottaisin vielä viikon ja menisin vasta sitten. Yskä voi helposti kestää pari viikkoa ilman mitään kummempia komplikaatioita, samoin nuo yskänpuuskat kuulostavat normaaleilta. Mutta parin viikon tiimoilla kävisin tarkistamassa, ettei kyse ole keuhkoputkentulehduksesta. Myös allergia voi oirehtia yskänä ja nuhana.Keuhkokuume on antibioottihoitoa vaativa jälkitauti. Riippumatta siitä, mikä sitä edeltävää flunssaa aiheuttaa, keuhkokuume vaatii antibioottia ja sillä se myös paranee.Vierailija:

Lainaus:


ovat usein viruksen aiheuttamia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos lapsi on ihan kunnossa, niin turha häntä on yskän takia lääkärissä käyttää, ja varsinkin, jos yskä on kestänyt vasta viikon. Höyryhengitys on hyvä kotikonsti saada limat liikkeelle.

Pienellä lapsella voi olla jopa keuhkokuumekin kuumeettomana, omallani oli 11kk iässä keuhkokuume niin, että ainoa oire oli kova yskä ja väsymys.Mutta kuten sanoin, itse lähtisin lekurille vasta parin viikon kuluttua yskän alkamisesta.-3-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat