Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

olette estäneet/vähentäneet lasten matkapahoinvointia. Meillä tyttö 1 v 5 kk oksentaa melkein joka kerta pidemmällä (yli tunti) automatkalla. Tänään ehdittiin mökiltä kotiin, mutta eteisen matto sai sitten osansa :o)

Lääkkeitä ei vissiin näin pienille ole, mutta muita konsteja...

Kommentit (11)

Neuvolasta suosittelivat homeopatiaa, joten haimmekin luontaistuotekaupasta sopivia helmiä (en nyt muista nimeä). Ovat auttaneet ainakin meillä. Kannattaa kokeilla, olisiko teille siitä apua.

mennä autolla. Juna, spåra, metro ei aiheuta pahaa oloa, bussissa ja autossa yrjöää.Mutta ainakin jos pakko matkustaa, välttele maitotuotteita vähän ennen lähtöä. Älä anna lapselle luettavaa autossa. Onhan ilmastointi? Pidä lapsen huomio jossain mieluisessa, vaikea tietty jututtaakaan noin pientä, mutta älä anna esim. nukahtaa, meillä usein yrjönnyt herättyään. Kuumuus pahentaa ja samoin suora auringonpaiste. Pienet kiemuraiset tiet vaikeita kanssa, joku moottoritie helpompi. Pidä verensokeri kohtuu tasolla ajettaessa, mutta ei maitotuotteita eikä hiilihappoja. Esim. laihaa mehua ja kuivia keksejä. Pitäkää jaloittelutaukoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


inkiväärikapselit

Niitä pitäs käyttää pitempi aikajakso ennen kuin tehoaa.

saa apteekista ilman reseptiä ja vihreä laatikko niitä on muitakin.

Toinen juttu on voiko noin pieni niellä sitä kapselia. Tyttö koulukuljetuksessa ja alkuun oli pahoinvointia jatkuvasti. Käytettiin noin kuukausi niitä kapseleita yksi aamuin ja yksi illoin. Vaiva poistui.Pienempiä kun olivat niin käytettiin satunnaisesti seuraavaa apteekista saatavaa lääkettä nimeltä Postafen. En muista minkä ikäiselle voi antaa. Omille on puolitettu se tabletti niissä on jakouurre.

Meidän nuorempi kärsi noin vuoden ikäisestä, 5-vuotiaaksi asti matkapahoinvoinnista. Meillä ei auttanut mikään, kaikkea kokeiltiin. Oli vaan oltava lapsen tukena, ja peitetettävä harmistuksensa jos yrjöä oli istuimilla tai lattialla.

Tämä kesä ollut ihanaa kun ensimmäisen kerran pitkään aikaan, ollaan voitu matkustella ilman että poika oksentelee. Ennen välteltiinkin turhia matkoja. Tsemppiä ja toivottavasti saat jostain vinkin joka tepsii lapsiesi pahoinvointiin!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat