Vierailija

Kommentit (6)

Kunnioitamme toisiamme aikuisina ihmisinä, emme ole toistemme lapsenvahteja. Toista (eikä parisuhdetta) ei saa pitää itsestäänselvyytenä.

keskinäisen intimiteetin vaaliminen on kaikkein tärkeintä. Edes lojaalius ei ole yhtä tärkeää, vaikka sekin on hyvin tärkeää. Mutta tyhjälle liitolle ei ketään huvita olla lojaali. Parisuhteen sisältö syntyy juuri intiimisti jaettavista asioista. Niitä on sekä fyysisiä että psyykkisiä. Psyykkinen intiimiys vastaa terapeutin ja terapoitavan suhdetta parantavuudessaan ja antoisuudessaan. Ja fyysinen - no senhän te tiedätte.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

- kummallakin myös omaa aikaa ja omaa elämää, ei olla kasvettu täysin kiinni toisiinsa, kumpikin kykenee viettämään aikaa erilläänkin ja hoitamaan asioita jne- luottamus. ei pengota rahapusseja ja kännyköitä, eikä heitetä toisen tavaroita portin pieleen, jos baarireissu venähtää muutamalla tunnilla.- kunnioitus partneria kohtaan. suuttuessa ei vedetä vanhoja paskoja esiin, eikä haukuta toista niillä kamalimmilla nimillä. muistetaan myös tehdä sovinto kumminkin puolin.- seksi ja suudelmat, pitävät suhteen kasassa. vai tunnetko ketään eron partaalla olevaa paria, jotka suukottelevat toisiaan päivittäin?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat