Vierailija

miehellä ammatti ja samoin minulla. pian saan opinnot siihen vaiheeseen oulun yliopistossa että voimme MUUTTAA YHDESSÄ PYSYVÄSTI JOHONKIN! suositelkaa omaa kaupunkianne meille!olisiko se seinäjoki, tampere, turku, helsinki, joku pienempi paikka?sukulaisia treella, lahdessa, helsingissä ja pohjanmaalla! kiltit auttakaa! haaveena ostaa oma kaksio... :)

Kommentit (8)

Oikeasti aitoja ihmisiä, mukava yliopistokaupunki, josta löytyy myös kulttuuria ja urheilurientoja.

Ihmiset tutustuvat helposti toisiinsa, auttava käsi on tarjolla jne. Wellcome!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suosittelen lämpimästi Tamperetta. Siellä on eniten asuinalueita, joissa on jotakin kaunista lähellä, esim. vettä ja kivoja maisemia, ja parhaat uimarannat. Myös koskimaisema on tosi kaunis verrattuna Turun jokirantaan, vaikkei sekään ihan huono ole.Kivoin keskusta on Jyväskylässä, pisin historia ja paras tori Turussa. Helsingissä on parhaat työpaikat, mutta kaikki muu on siellä aivan uskomattoman vaikeaa verrattuna näihin muihin paikkakuntiin.Jyväskylä on aivan eri ilmastovyöhykkeellä kuin nämä muut joten jos arvostatte oikeaa talvea niin menkää Jyväskylään. Turussa ja Hgissä on yhtä synkkä talvi, mutta Helsingissä lisäksi tuulee aina kylmästi. Tampereella on oikea talvi ja oikea kesä, mutta ei yhtä paljon lunta kuin Jyväskylässä.Julkinen liikenne toimii näistä kaikista kaupungeista ehdottomasti parhaiten Tampereella.Asun muuten tällä hetkellä Turussa.

mekin muutettiin tänne vasta vuoden alussa ja hieno kaupunki! kaunis maaseutu lähellä ja mahtavat palvelut, ei liian pieni eikä liian suurikaan. Ihimiset ystävällisiä ja lyhyt mihin päin vain suomea. nopiasti pääsee sekä lappiin päin, helsinkiin tai keski-suomeen. Tontteja kaavotetaan ja asuntoja rakennetaan.

Oikeen eläväänen paikka :) tervetulua!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat