Vierailija

Eli ei siis tarvi vatkata erikseen mitään.

Kommentit (5)

Onnistuessaan maailman paras kakku :) Taikina on hyvin löysää ja paistettuna kakun tulisi olla väriltään tummaa ja rakenne kostea ja kiteinen. Parhaimmillaan kakku on päivän-pari vanhana.



OMENAKAKKU



150 g margariinia

4 dl vehnäjauhoja

3 dl sokeria

1 dl maitojauhetta

3 dl vettä

1 dl omenasosetta

2 tl soodaa

2 tl inkivääriä

2 tl neilikkaa

2 tl pomeranssinkuorta



Sulata rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon rasva, vesi sekä omenasose. Paista 180 C° n. 1 h.



(Maitojauheen ja veden sijaan voit käyttää n. 3,5 dl maitoa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat