Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

tässä ollaan nelisen kuukautta yritetty ja torstaina ilokseni (?) huomasin menkkojen olevan myöhässä. tein sitten testin ja negatiivinen, no tein eilen toisen ja myös neg. ja tänään myös... aikaisemmin on menkat tulleet kellontarkkuudella, joten on todella outoa jos on myöhässä huvikseen... voiko apteekin testit kuitenkin olla näin alkuvaiheessa väärässä (kokeilin eri merkkejä), vai onko todella väärä hälyytys? kokemuksia? onko labratestit sitten varmoja näin alussa? tehdäänkö se virtsasta vai otetaanko verikoe? pliis pikaisia vastauksia!

Kommentit (1)

mulla oli kanssa aiemmin esikoisen syntymän jälkeen menkat täsmälliset, kunnes kierukan poiston jälkeen alkoivat heitellä miten sattui..Gynellä käytyäni löydettiin kystia (munasoluja, jotka eivät irronneet)..Menkat saattoi olla myöhässä useita viikkoja ja ne saatiin tulemaan sitten lääkkeillä..Mäkin tein testejä innoissani alkuun, kun menkat oli vähän myöhässä..Ja aina negaa!!!

Viime Marraskuussa sit kävi tärppi, kun elintavat muuttuivat, stressi hävisi pakonomaisesta lapsenteosta, elämä säännöllistyi..Ja sattui tapaturmakin, jolloin ajattelin, että nyt saa lapsi odottaa, että tästä toivutaan..Ja Joulukuun alussa hoksasin, että menkat oli myöhässä jo toista viikkoa ja testi oli yllättäen plussaa, vaikka olin taas negaan asennoitunut..Nyt tässä viimeisiä viikkoja viedään ja odotellaan pikkuista syntyväksi viimeistään Elokuun alkuun..pikku_ruu & möttiäinen rv 34+3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat