Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Teettekö aina raskaustestejä, ennenkuin otatte alkoholia, jos ette käytä ehkäisyä? Ei ole kokemusta, kun esikoisesta tärppäsi heti pillerien lopettamisen jälkeen. Ehkä testailen, vaikka en usko olevani raskaana, kun ei ole menkkojakaan vielä näkynyt, synnytyksestä 8kk, imetän 1-2krt/pvä.

Kommentit (13)

Itselleni kävi niin, et kävin bilettämässä ja olinkin jo raskaana. Ja siitä,et käytin viinaa raskaus aikana jäi mulle traumoja, vaikka lapsonen täysin terve olikin syntyessään.

Ensimmäiset raskausviikot ovat kriittisimmät. Ei pidä paikkaansa tuo 6vk juttu. Koko raskauden ajan alkoholi on vaarallista. Ihan yhtä vaarallista kuin olisi antaa vastasyntyneelle lasillinen viiniä, on juoda se lasillinen raskauden aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että olimme ystäväni kanssa lähdössä juhlimaan (tavalliseen tapaan), mutta jokin kumma fiilis päässäni soi, että pitäisi tehdä raskaustesti ennen lähtöä.

Käytiin puolileikillämme hakemassa testi apteekista ja tein sen kantabaarin vessassa ennen alkoholin tilaamista.

No testiin ei tullut yhtäkään viivaa! Ei vaikka kuinka odottelimme..

Se ilta sitten juhlittiin (koska en tosissani uskonut olevani raskaana), ja kun myöhemmin sillä viikolla tein toisen testin kun kuukautiset jäivät pois, niin olinkin raskaana.Ihan off topic, mutta ei se mitään.

Minulle synnytystautien erikoislääkäri kertoi että vauva saa ihan omasta systeemistä ravinteensa ekat viikot juuri siksi että eihän kukaan voi elää vuositolkulla kuin olisi raskaana?!?! jos yrittää raskautta. Joskus viikoilla 6-7 muistaakseni verenkierto yhdistyy ja on oikeasti merkitystä sillä mitä teet ja juot.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat