Vierailija


Olisi kiva opettaa niitä nyt lapsille, kun alkavat kiinnostua vitsien kertomisesta, mutta en muista kuin muutaman. Kerätäänkö tähän parhaat vitsit ajalta ennen kotitietokoneita ja mikroaaltouuneja.

Kommentit (7)

kaks mummoa meni mustikkaan, mutta toinen ei mahtunutkaan.tää toinen oli pitkään mun suosikki, ihan sanatarkkaan en muista mut jotenkin näin:äiti lähetti pikkukallen kauppaan, ostoslistalla oli kurkkua, munia ja maksaa. pikkukalle osti kaupasta listan mukaiset ruoat ja käveli takaisin kotiinpäin. matkalla hän kompastui ja kaatui ostosten kanssa ojaan. ohikulkenut mummo kysyi " miten kävi?" pikkukalle vastasi siihen: " no, kurkku katkes, maksa levis ja munat on hajalla"kyllä oli hauskaa tälle nauraa hekotella :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kauko Käyhkö meni lihakauppaan ja pyysi maksaa. Lihakauppias vastasi " Maksaa ei ole, mutta käykö keuhko?"Mies meni toiseen lihakauppaan ja pyysi myyjältä kilon lenkkiä. Myyjä vastasi että lenkkiä myydään vain metreittän. " No laitetaan sitten kilometri."

" Kalle Kustaa Korkki, muniansa sorkki, munat meni rikki, Kalle Kustaa itki. Sisko antoi omat, oli liian somat. Isä teki puusta, kusi tuli suusta"


Yksi meni jotenkin niin, että suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat siitä, kuka tuntee pienimmän miehen.

Norjalainen tunsi miehen, joka mahtui seisomaan suorana pöydän alla. Ruotsalainen puolestaan miehen, joka mahtui seisomaan suorana tuolin alla. Suomalainen sanoi tuntevansa miehen, joka tarvitsi laskuvarjon hypätessään maton reunalta.

Toisessa vitsissä samat miehet kilpailivat siitä, kuka jaksaa olla pisimpään saunassa. Norjalainen porhalsi punaisena pois saunasta kun tunti oli kulunut. Ruotsalainen sinnitteli ainakin viisi tuntia. Suomalainen istui ja istui saunassa, vaikka oli jo voittanut kisan. Kun toiset kilpailijat menivät tuntien päästä kysymään, miksi suomalainen yhä istui lauteilla, suomalainen vastasi: " Olisinhan minä tullut täältä jo aiemmin pois, mutta kun munat jäi lauteitten väliin"

Mutta... eräs vitsi jota edesmennyt mummini nauroi aina kovasti, vaikken sitä itse tajuakaan:" Herra Pikkarainen meni lemmikkieläinliikkeeseen. Hän sanoi: " 500 grammaa linnunsiemeniä" , johon myyjä vastasi toisella kysymyksellä: " Pannaanko pussiin vai nokitteko tässä?" .

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat