Vierailija

Mielestäni ymmärrän jotain elokuvista ja minusta sen seuraaminen oli vaan nolostuttavaa. Koko elokuva yksi suuri kliseekavalkadi, tyypillinen ryysyistä rikkauksiin -tarina. Ja oi ja voi kun oli niin ilkeä äiti ja sukulaiset, ja nainen oli niiiin motivoitunut ja harjoitteli nyrkkeilyä yömyöhään... oikeasti, eikö tuollaisia leffoja ole yksitoista tusinassa?Clint Eastwood näyttelijänä ei myöskään vakuuttanut. Edelleenkään en ole bongannut häneltä kuin yhden ilmeen.

Kommentit (6)

ja kyllä loppu teki vaikutuksen, oli niin kovin surullinen. Nyrkkeilijänainen loukkaantui matsissa kun ei pitänyt varaansa, kaatui päin kumollaan ollutta jakkaraa. Kaularanka murtui tms, ja halvaantui sitten kaulasta alaspäin. Yritti tappaa itsensä puremalla kieleensä (verenvuotoon tukehtuminen), mutta ei onnistunut. Lopulta valmentaja (Clint) teki naiselle armomurhan. Oli hyvin surullinen loppu mielestäni. Eläydyin vahvasti.

elokuvan saamaa suurta huomiota Sentimentaalista perustavaraa.En katsonut sitä vkonloppuna enää uudelleen, koska muistelin sen olleen varsin tavanomainen ja melko tylsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

paitti se loppu oli todella surullinen ja olen sitä mieltä että jenkkien tyyli

ajatella että vain kauniina ja terveenä voi elää, on pepusta..

leffa viipyi mielessä pari päivää. Kyllä mä sellaiset lasken hyviksi leffoiksi, tyhjänpäiväisiä ei muista enää parin tunnin jälkeen. Ja Hillary Swank on aina yhtä mahtava.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat