Vierailija

Kommentit (11)

En mäkään ymmärrä et rahako niitä yhes pitää vai mikä..? Joku aika sitten jostai lehdestä luin mis Jenni kerto et heil menee oikeesti hyvin Kimin kaa.. Vähä vaikee kyl nytkin ymmärtää et missä suhteessa?? Kyl mä ainaki omankin ukon heittäisin pihalle jos saisin tietää et muiden kaa vehtaa, se on vissi ja kerrasta poikki!

t. 6

Ei tuu tuosta tyypistä koskaan maailmanmestaria, veikkaan.

Tän päivän Hesarissa Dennis pistää eiliset varikkosählingitkin Räikkösen piikkiin; renkaan vaihto kesti, kun ei painanut jarrua niinkuin piti ja toisella kertaa sammutti auton.

Ei voi saavilla vaatia kun on kauhalla annettu...

Saa nähdä kauanko Räkän " formulaura" kestää tällä menolla, kun tuntuu et muut asiat kuin varsinainen työ vetää enemmän puoleensa... Sääliksi käy Jenniäkin :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

se mennyt niin että Jenni ei ollut kiinnostunut Kimistä vaan julkisuudesta ja Kimin rahoista. Jenni on seurustellut koko aika sen hevosmiehen kanssa koska rakastaa sitä. Kimi taas luuli että Jenni rakastaa sitä ja ratkesi ryypäämään ja toheloimaan kun tajusi että Jenni ei välitä kun rahoista. Ja Jenni ei jätä koska sitten ei ole rahaa eikä julkisuutta. Kulissiliitto siis. Tämä pelkkää lehdestä luettua. Itse en asiaa tiedä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat