Vierailija

Otimme tänään tytöltä 2v4kk vaipan pois. Ei ole tähän mennessä potalla istunut.

Nyt pissannut 4kertaa lattialle ja kerran pönttöön.Kuinka pitkään menee, suunnilleen että tyttö tajuaa jutun juonen?Menee noin 25pikkuhousut päivässä... jos riittää.. =)

Kommentit (6)

Tyttö ei ollut suostunut sitä ennen kertaakaan istumaan potalle, 2 ekaa päivää lorotteli surutta sohvat, matot (kunnes älysin ottaa ne pois) ja pikkuhousut. Kolmantena päivänä hoksasi homman ja se oli sillä selvä, samalla hänestä tuli yökuiva. En olisi ikinä uskoa, että käy niin helposti ja nopeasti. Ehkä ikä teki tehtävänsä.

Meillä poika oppi just noin, kuin edellisten vastaajien lapset. Eli 2v3kk oli, kun otin vaipan pois ja muutamassa päivässä hoksasi homman. Parin viikon sisällä oppi täysin kuivaksi. Yövaippa jäi pari kk myöhemmin.Tytön kanssa olikin ihan eri juttu. Otin häneltäkin vaipan pois samassa iässä, mutta ei mitään toivoa, että olisi pissannut muualle kuin housuun. Vaippa laitettiin takaisin ja vasta seuraavana kesänä koitin jättää kokonaan pois, eli 3v. Kävi kyllä vaippa-aikanakin satunnaisesti potalla, esim. aamu- ja iltapissat.

Tyttö ei oppinut kunnolla kuivaksi vielä 3v, vaan housuja meni 1-3 päivässä pyykkiin pitkän aikaa. En kuitenkaan laittanut enää vaippaa, koska tyttö ei sitä halunnut ja ajattelin sen hidastavan oppimista vielä enemmän. Yövaippa jäi pois vasta 4v1kk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viikon verran on harjoiteltu. Ensimmäisinä päivinä tuli melkein aina housuun. Mutta eilen ei kastunut kuin yhdet housut joten toiveita oppimisesta elätellään vielä.Kovasti puhun tytölle että nyt ei ole vaippaa ja pitää käydä potalla pissalla. Puhetta kun jo hyvin ymmärtää. Ilman muistuttamista tulisi varmaan useammin pisut housuun.Yökuivuudesta en edes haaveile. Vaippa on nimittäin aamulla niin märkä.

Meilläkin on kohtalaisen myöhään laitettu lapset potalle, vähän ennen kahden vuoden ikää. Lapset oppivat lähes saman tien kuivaksi, kun vaipat jätettiin pois. Osalla jäi yövaippakin jo tuolloin, osalla meni tuonne 2 v 2 kk:n ikään ennen kuin sänky pysyi yöt kuivana.

Ensin tuli kolmet pissit alushousuihin ja seuraavat sanoi että pissittää ja mentiin potalle. Sen jälkeen on aina sanonut että pissittää ja ehtinyt potalle. Pidän kyllä vielä vaippoja jos lähdemme jonnekin mutta aina ollut kuiva vaippa. Viime yönäkin hän heräsi ensimmäisen kerran ja sanoi että pissittää ja käytiin potalla. En kyllä usko että näin helposti menee, mutta onpahan ainakin jo hyvä alku...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat