Vierailija

On tarjolla kaksi asuntoa samalla haluamallani alueella. Hinta ja pihan koko suurinpiirtein sama. Toinen on pienempi mutta paremmin varusteltu (mm kaapelitv, keskuspölynimuri, kiertoilmuuni ja parketit). Kumman valitsisit, sen isomaan ja huonommin varustellun vai pienemmän paremmin varustellun? Asuntojen neliöt ovat noin 110 ja 150

Kommentit (9)

mutta juuri ison remontin tehneenä suhtaudun kyllä vähän väsähtäneesti siihen että pitäisi ruveta laittamaan kaikki lattioita myöten uusiksi... ei se ole pelkkä rahanmenokysymys vaan myös aika- ja jaksamiskysymys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

paljon ne parketit ja keskuspölynimurit maksaisivat uusia/hankkia.Noin pääsääntöisesti sanoisin, että niiden hinta ei kata tuota neliömäärän aiheuttamaa hintaeroa. Eli että halvemmalla korjailet pinnat ja hommaat pölkkärin kuin ostat 40 neliötä asuintilaa.TOISAALTA, varsinkin kaapistot ja kylppäri maksavat aika paljon. Eli mieti, ovatko ne ok kunnossa siinä isommassa asunnossa, vai vaativatko oikeasti uusimista ja paljonko se maksaisi."Laadusta" ei kannata maksaa, jos sitä ei tarvitse tai jos se ei edes 100% vastaa omaa makua. Tästä esimerkkinä yksikin asunnon myyjä, joka myllytti kuinka huikean laadukkaan keittiön ja kylppärin oli teettänyt - mutta ostajista iso osa piti niitä kamalan mauttomina ja yksikin laukaisi suoraan, että "nuo menis heti sitten vaihtoon, jos tämän ostaisin".

isompaan olen kallistumassa mutta sen toisen varustelutaso on kaikenkaikkiaan paljon tasokkaampi (myös kaapistot jne, mietittyjä yksityiskohtia) että sekin houkuttaa. Itsellä kun ei taatusti tule juurikaan rempattua luueln

esim. onko toinen kivitalo, missä kunnossa ovat kosteat tilat, rakenteet jne. Pintamateriaaleja voi suht' helposti uusia, samoin koneita, mutta isommat remontit ovatkin toinen juttu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat