Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ollaan muutaman viikon päästä lähdössä lomareissulle. Oulusta lähetään ja määränpäänä Rauma lounais-suomessa. Mietittiin et oltais yks yö menomatkalla ainaski jossain siinä puolivälissä matkaa yötä ja käytäs vaik jossain eläintarhassa tai muussa pienelle pojalle sopivassa kivassa paikassa. Olisko jollakulla ideoiota missä vois käydä tai yöpyä suurinpiirtein siinä Kokkkola-Härmä tietämillä.Toivosen eläinpuisto ennen Kokkolaa vois olla yks kiva ku siellä lapsi voi silittää ja koskea eläimiä. Mut mitäs muuta olis vaihtoehtoo. Ja sit majotusta on mietitty. Joku kiva leirintäalue tai muu vastaava jos olis kuiteski sellaset mökit tai huoneistot et olis suihku. Ihan pikku leikkimökkityylisiin mökkeihin ei enää pikkusen kanssa lähetä ku on vähä huonoja kokemuksia kesäaikaan sellasista.Kiitti jos jollakulla ideaa!Nii ja jos on muutenki siinä suurinpiirtein matkan varrella jotain kivaa niin laittakaa vinkkiä vaik etelämpääki.-Syysmassukka ja poitsu vajaa 2v-

Kommentit (4)

Huvipuisto ja kartig-rata, huvipuistossa minusta ihan kivasti pikkuisille laitteita. Käytiin viime kesänä parikin kertaa siellä ja poika (silloin 1v7kk-1v9kk) tykkäsi kovasti.Siinä alueella on tosiaan isälle (ja miksei äidillekin ;)) sopiva karting-rata, ravintoloita, leirintäalue (ei tosin leirintämökkejä, vaan aika tasokkaita ja hinnakkaita) sekä hotelli.Mutta jos siis siitä ohi ajatte, niin ehkä kannattaa harkita pysähtymistä?

Naantalissa. Mielestäni, jos tulee Oulusta Raumalle asti, voisi käydä, matkaa vajaa 100 km etelämpään. Itse asumme Raumalla ja joka kesä tykätään käydä lasten kanssa Muumimaailmassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä muutamia vaihtoehtoja Rauman lähistöltä..Merikarvialla sijaitsee maaseutumatkailu yritys Koivuniemen Herra, josta löytyy kotieläinpiha ja kaikenlaista muuta puuhasteltavaa. Kyseistä paikkaa on kovasti kehuttu (www.koivuniemenherra.fi). Merikarvialta yöpymispaikaksi voin suositella 4 tähden leirintäaluetta Mericampingiä. Sijainti on hieno ja sopii lapsiperheille mainiosti. Vuokrattavana on erilaisia ja eritasoisia mökkejä (www.mericamping.fi).Lisäksi suosittelen tutustumista Porissa sijaitsevaan Pelle Hermannin puistoon. Kyseinen puisto on todella lapsien mieleen. Pelle Hermannin puisto sijaitsee Kirjurinluodossa (Pori), josta löytyy myöskin uimaranta, retkeilyreittejä, mukavia piknik-paikkoja yms. (www.kirjurinluoto.fi). Raumalta Poriinhan on n. 50km, joten tuonne " Pelle-puistoon" voisi tehdä retken vaikkapa Raumalta käsin...unohtamatta tietenkään yyteriä, jos rannalla loikoilu ja uiminen innostaa. :-)

Pitää mainostaa vanhaa kotikaupunkia eli suosittelen ehdottomasti tuota Pelle Hermannin puistoa Porissa. Muutama viikko sitten kävin siellä oman taaperoni kanssa ja muutama tunti hurahti ihan siivillä. Tosi kiva paikka pienelle ja isommallekin lapselle, siellä on myös kaikennäköistä luontopolkua ynnä muuta. Ja ei maksa mitään! Kivaa vaihtelua muumimaailmoille sun muille kalliille kohteille :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat