Vierailija

horoskooppimerkki. Mulla jonkun verran tietoa näistä iloisista ihmisitä,mutta miten tällaiselle miehelle osoitetaan kiinnostusta. On vapaa ja samaa ikäluokkaa.

Kommentit (18)

He ovat hilpeitä, raha-asioissaan taitavia, tarkkaavaisia, vaikka he joskus puhuvatkin hieman liikaa. He ovat viisaita, lahjakkaita ja käsistään näppäriä, ja heillä on joskus heikkoutta vastakkaisen sukupuolen suhteen. He ovat kärsimättömiä ja kuumaverisiä kaikkea muuta paitsi päivätyötään kotaan. He pitävät viihdytyksestä ja suurista joukoista. He ovat itsenäisiä ja ottavat harvoin vastaan neuvoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis jos et ole iloinen, ei sellaista kannata esittää. Ei sellaista valheellista minää jaksa ylläpitää suhteessa kuitenkaan. Yleinen kiinnostuksen osoittaminen kannattaa ja mikäli mies vastaa siihen, niin anna palaa. Pysy tosiaan uskollisena itsellesi, äläkä anna itsestäsi väärää kuvaa.

Kaksosmies ei tarvitse esittelyjä, hän esittelee itse itsensä.Hän koskettaa hänessä olevaa tarvetta jatkuvaan ja innostavaan keskusteluun, liikkumiseen ja uuden kokemiseen. Hän saa naisen tuntemaan, että elämässä tapahtuu aina jotain ja että varsinkin hänen ympärillään tapahtuu. Hän on utelias kokeilija, etsijä, ikuisesti nuorekas ellei sitten keskenkasvuinen kloppi tai murrosikäinen, ikuinen koululainen lukien toisella silmällä sarjakuvia ja toisella koulukirjaa naputellen sormella hermostuneesti viimeistä hittiä pulpetinkanteen. Jokin tästä ikuisesta pojasta säilyy läpi hänen elämänsä leimaten hänen tunne-elämänsä myös. Hänen tarpeensa ovat hetkellisiä ja spontaaneja.

Kukaan ei kiellä, etteikö hän olisi ihmisistä kiinnostunut tai kiinnostava tuttavuus. Usein tunneasiat liittyvät ystävyyssuhteisiin ja kaveruussuhteisiin, jotka alkavat kehittyä pidemmälle. Hän on kuitenkin älyllinen ja mentaalinen ihmistyyppi ja pelkkä tunneside ei useinkaan tule kyseeseen. Kaksosmies tarvitsee kumppanuutta, jossa voi jakaa mielipiteitä, keskustella ja pohtia asioita. Jos löydät ihmissuhteesta sekä mielen että sydämen tasolla yhteistä pohjaa, se on hyvä merkki suhteen jatkoa ajatellen. Liian sitovat, nahan alle imeytyvät tyypit ovat usein hänestä rasittavia.Hänen merkkinsä on ilman elementin mukainen ja rakkaus etäistä, leikillistä eikä sydänjuuria myöten rasittavaa. Hän voi olla melkoinen ihmissuhdepeluri tai ilmavasti kukasta kukkaan hyppelehtivä kiusoitteleva keiju. Näennäisesti hänestä puuttuu vakavuus ja periaatteet, mutta niidenkin aika tulee parisuhteen kuluessa. Huikentelevaisuus on hänen merkkinsä perinteinen heikko kohta ja siihen pitää löytyä tepsivät lääkkeet, muuten rakkaus on vaikeuksissa. Sinun on joko hyväksyttävä hänen keskeneräisyytensä ja sitoutumisen kammonsa tai opetettava häntä kasvamaan poikasesta aikuiseksi, jonka ei tarvitse pelätä aikuisten ikävää maailmaa.

Lainaus:

.

Olen itse kaksonen ja ensimmäistä kertaa seurustelen kaksosmiehen kanssa, meillä on aivan ihanaa.Ymmärrämme toisiamme täysillä ja ihmettelemme sitä että kaikilla on kaksosista niin epäluotettava kuva. Jos rakastat kaksosta täysillä kuitenkaan kahlitsematta niin hän on uskollinen sinulle, ja muista ettei päätäsi särje koskaan kun on kyse seksistä:) Rakastamme sitä että meille puhutaan kaikkia ihania pusi pusi juttuja, kuitenkaan menemättä äärimmäisyyksiin koska sisäinen älykkyys ja huumorisi menevät aina ulkoäön edelle!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat