Seuraa 

Hei!Onko kellään kokemusta philandteds rattaista/vaunuista? Meillä olis tarkotuksena hommata kaksosten rattaat kun ikäeroa sisaruksille tulee 1v10kk, vanhempi kun nukkuu vain ja ainoastaan rattaissa päikkärit, kesät&talvet.Olen netissä kovasti surffaillut ja nähnyt muutamia ihan mielenkiintoisia, eniten on jäänyt kuitenkin kiinnostamaan nuo philandtedsin rattaat, linkki kuvaan http://www.livingincomfort.com/phtee3exv2jo.htmljos jollain on kokemusta niin olisin kiinnostunut kuulemaan.

Mistä olet tilannut/ostanut? hinta? kaunko kuljetus kesti? mitä hintaan sisältyi? sadesuoja? jalkapeite? mitä olet tykännyt? plussat ja miinukset?Niisku

Kommentit (1)

Testasin siis tuttavan kyseiset rattaat vauvalla. Ne oli uskomattoman keveät mutta silti tukevat ja jämäkät. Eturengas kääntyvä, lukittavissa. Menivät pieneen tilaan kasattuna, pienempi ja kapeampi kuin esim. quinnin speedi. Sisarusistuin aika nopea laittaa adapterin avulla, huom. siinä ei ole kuomua. Vauvalla oli koppamaiset olosuhteet, kuin riippukehdossa. Tuota päikkärihommaa en osaa sanoa, olisko hyvät rattaat siihen hyvät. Jalkatukea ei saanut säädettyä ja puoli-istuva asento oli aika pysty. Kyllä siinä nukkua saattoi, mutta... Ihan makuuasennossa taas isommalla lapsella jää jalat silleen koukkuun jalkatuelle. (vaqikea selittää) Haittaisko jos nukkuu pitkät päikkärit..? Mutta kun vertaa meidän emmaljungan tupliin, vaikka ovat keveintä sellaista mallia niin ehdottomasti ottaisin noi. Tuplia meillä ainakin tullut käytettyä loppuunsa vähän. Ja monia rattaita en ainakaan minä jaksa nurkissa katella.Sitä en oikein tiedä mitä toimitukseen sisältyi. Jostakin toiselta sivulta katsoin että hinnaksi tulisi 450e + toimituskulut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat