Vierailija

Nyt tarkoitan arvosanoja. Kuinka tärkeinä niitä pidät? Kelpaako sinulle seiskan tokari?

Kommentit (11)

että opettajakunta ummistaa silmänsä kun oppilas jolla on ysin keskiarvo esim lintsaa koulusta kun ei viitsi " kavereita" katsella ja tukee tätä oppilasta kun " kaverit" käyttäytyvät väkivaltaisesti sen enempää ihmettelemättä että mitähän se maijastiina on tehnyt tuon ansaitsákseen. Näin ainakin oli omalla kohdallani. EI niin että olisin tehnyt mitään ansaitakseni väkivaltaa, mutta " kaverit" olivat sitä mieltä että olemassaoloni riitti syyksi. Minun kohdallani tämän näkivät opettajatkin. Seiskan keskiarvolla kulkevan rinnakkaisluokkalaisen tilanne oli ikävämpi, kun hän oli vielä työläisperheestäkin, opettajat syyttivät häntä itseään kiusatuksi joutumisesta...

Se, kelpaisiko seiskan toikkari, riippuu siitä miten se on saatu. Jos lapsi on saanut sen alisuoriutumalla, en olisi tyytyväinen. Jos sen sijaan on tehnyt tunnollisesti läksynsä jne., kelpaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska sen avulla saa paljon muuta anteeksi, kuten sen että on ujo eikä kaveripiirin suosiossa.Kyllä seiskan tokarikin kelpaa, mutta lapsella olisi helpompaa jos olisi parempi.

Haluan että lapseni oppii tietyn määrän asioita opetetuista aineista. Olen tyytyväinen 7 koenumeroon jos tiedän lapseni osaavan koealueen asiat, vain sattuneet kysymykset menneet huonosti. En myös ole tyytyväinen 9 jos tiedän ettei lapseni oikeasti hallitse asiasisältöä, kysymykset vain natsasivat.Lapseni on mielestäni hyvä oppilas, numerot 8 ja 9. hieman kyllä laski joulusta. Viideluokkalainen.

parempiin opiskelupaikkoihin.Mutta: jos pitää valita hyvät arvosanat ja ujous/nörttiys, tai seiskan todistus ja karisma/vahvuus, niin valitse jälkimmäisen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat