Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli jos työkaverit ottavat yhteisen huoneen niin ei tarvi samassa sängyssä olla mutta kumpikaan ei myöskään joudu sohvalle.

Kommentit (15)

Suurimmassa osassa on erilliset sängyt, jotka yhteen työntämällä saa parisängyksi. Varausta tehdessä kannattaa sanoa minkälaisen haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sidottu toisiinsa (asiakkaat joskus vaatineet, jäänyt sitten vaan irrottamatta), mutta pääasiassa vuoteet sai erilleen ihan siirtämällä tai vähintäänkin sitten repimällä/leikkaamalla siteet niiden väliltä irti, sen teki kyllä henkilökunta pyynnöstä ja joskus muutenkin (helpompi pedata ja imuroidakin sitten henkilökunnan, kun ei olleet sängyt yhdessä, mutta ymmärrettävästi osa asukkaista oli niin halunnut)Paikka eräs suuri Sokos Hotel.

Minä olen sitä mieltä että kaikissa hotelleissa on mahdollisuus valita erilliset vuoteet, mutta mies väittää että eräässä hotellissa oli vain parivuoteita...

Mies oli siis työpaikan virkistysmatkalla hotellissa naispuolisen työkaverinsa kanssa ja kuulemma vahingossa joutuivat yhteiseen huoneeseen...

Jos kovin täyttä ja saavutte illalla niin voi olla (huonolla tuurilla) vain parisängyllinen huone jäljellä. Kannattaa varauksen yhteydessä ilmoittaa että haluatte erilliset vuoteet. Meillä ainakin useasti on ollut erilliset vuoteen (välillä vedettynä yhteen) vaikka olemme toivoneet parisänkyä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat