Vierailija

Meillä kumpikin on " peppuseksifaneja" , ja nyt kun lapsen yrittäminen on ajankohtaista ollaan mietitty vaihtoehtoja. Ajatuksena olisi harrastaa peppuseksiä kondomin kanssa, ja lopuksi mies tulisi sitten sisälleni ilman kondomia. Itseäni on hiukan alkanut arveluttamaan se että onko tuossa puuhassa hiukan liian suuri riski virtsatietulehdukselle, kun saan niitä aika herkästi.

Onko jolain kokemusta tai parempia vinkkejä?

(ja pliis, ihan asiallisisa vastauksia, pervot älköön vaivautuko)

Sivut

Kommentit (59)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos vauvaa haluaan tosissaan, niin kannattaa mahdollisimman paljon ruikkia eritteet emättimeen. Peppuseksiäkin voi halutessaa harrastaa silti.

Eli juuri ne samat, joita lähes kaikki seksin muodot lähetyssaarnaaja-asentoa lukuunottamatta ällöttää.Estoinen nainen = löysä alapää. Varma tieto!

Vierailija:

Lainaus:


Jos se peräreikä ois tarkotettu seksiä varten, niin eihän sillon tarvittas ku se yksi reikä...
Ei sieltä mitään paskaa tule mihinkään, jos on hyvin tyhjennetty.

Siis se on erään teorian mukaan merkki siitä, että pillu ei ole tarpeeksi timmissä kunnossa, jos tuo peppupuoli rupeaa molempia osapuolia kiinnostamaan enemmän. Tämä on ihan tutkittu juttu.

No, minkäs sille mahtaa, jos mikään ei hehtopimpissä tunnu enää miltään, sittenhän sitä mieskin vaatii jo tiukempaa paikkaa.

Kyllä me siis todellakin harrastamme myös perusseksiä, satumme nyt vaan kummatkin peppuseksistä tykkäämään. Itse saan orgasmin noin 50 kertaa helpommalla peppuseksiä harrastamalla, siinä ehkä yksi syy miksi siitä pidän. Ja juuri tuota orgasmin raskaaksituloa tehostavaa vaikutusta olen myös miettinyt (tiedoksi: kyllä, tiedän mihin reikään lapsia hankittaessa kannattaa miehen tulla).

Minkä takia muuten raskauden aikana pitäisi pidättäytyä peppuseksistä? Kysyin asiaa kahdelta ei gynekologilta ja heistä siihen ei ollut mitään syytä kunhan noudattaa hyvää hygieniaa.Ovullaatioita en ole ajatellut ruveta tikuttamaan ainakaan vielä.ap

Lainaus:

Mitä seuraavaks kun peppu ei enää riitä ja siihen kyllästytään?
Meinaatko, että pelkästään pilluun naivilla on aina se anus varalla, jos alkaa pimpero kyllästyttää?

Vierailija:

Lainaus:


ja raskausaikana pitää kuitenkin pidättäytyä anaaliseksistä, joten kannattaisi laittaa se puoli hyllylle jos on lapsenyritysaika. Kyllä sitä sitten taas ehtii.... Ei kannata ottaa turhia riskejä
Eli hedelmöittymisen todennäköisyys laskee. Jos olet hedelmällistä sorttia, eipä sen väliä, mutta jos et, niin kannattaisi kyllä harrastaa oviksen aikaan vain a-rappuun.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat