Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kommentit (5)

Täällä motivaatio edelleen kateissa... Syömisten kanssa pystyin juhannuksena pitämään jotain rajaa, mutta janojuomana kului vähän muutakin kuin vettä, joten viikon saldo +200g (noususuunta jatkuu).Eli tilanne nyt

162 / 90,7 / 88,6 / 65Viime kesäiset vaatteetkin sopivat päälle, mutta kun olisi mukava ostella uusia ja PIENEMPIÄ! Ajattelin jos laittaisin itselleni jonkin välitavoitteen jota kohti pinnistellä, ja palkinnon sen saavuttamisesta jos siitä olisi apua. Kerron kun keksin, mitä se voisi olla. (Ja vinkkejäkin otetaan vastaan.)Tsemppiä taas seuraavaan viikkoon!

Hienoa, että joku on jo päässyt tavoitteeseensa, ehkä se antaa lisää potkua meille muillekin. Voi, kun olisin itsekin jo sinun lukemissa, pituutta meillä näkyy olevan saman verran.Ei itsellänikään ihan kehno viikko ollut, vaikka oli juhannus sekä tyttären syntymäpäivät. Paino oli pudonnut huimat 200g. =) No, suunta on ainakin oikea. Pari viikkoa on ollut vähän turhan huoletonta, mutta nyt on tarkoitus taas skarpata, jotta tuloksiakin tulisi.Mutta nyt hengähdän hetken, kun sain vilkkaan kuopuksen nukkuun. Huomenna on taas työpäivä, joten kovin myöhään en viitsi itsekään valvoa.Kesäisin terveisin,

visukinttu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutosta viime viikkoon ei ole tullut vaan paino pysynyt samassa eli 168/63,7/62,2/60. Juhannuksena tuli syötyä tavallista enemmän ja vähän herkuteltua ja liiikuntaa ei tullut harrastettua, joten tässä tulos.Onnea sinulle muru! Hienoa, että pääsit tavoitteesi. Käy ihmeessä välillä kertomassa kuulumisia; meitä on jo nyt niin vähän täällä.Kävin tänään hakemassa labratulokseni; sairastuin vuosi sitten tytön syntymän jälkeen kilpirauhasen vajaatoimintaan. Arvot olivat pikkasen pielessä ja nyt menenkin keskiviikkona lääkäriin. Kilpirauhashormoni vaikuttaa (paljonkin?) ihmisen painoon ja laihduttaminen voi olla sen takia vaikeaa, jos arvot ovat pielessä. Toivottavasti saan lääkitykseni kohdalleen ja loputkin 2 kg tippuvat pois!Hyvää viikkoa kaikille!

Mun urakka alkaa olla valmis. Rivi on tällanen: 166/66/61,9/62.

Jee! Nyt yhtä hymyä. Vaikka juhannuksena tuli herkuteltua nii siltiki tippu 300g!Mutta miksihän mulla on kokoajan nälkä? Vois syödä vaikka ihan jatkuvasti. Vaikka syö ihan kunnon ruoan nii siltiki tunnin päästä taas nälkä. Yritän syödä suht säännöllisesti 5 kertaa päivässä mutta siltiki tuo nälkä on ihan kummallista. En ymmärrä. Onko jollaki kokemusta samanlaisesta?En välttämättä enää kirjota säännöllisesti mut yritän kyl muistaa joskus panna kuulumisia. Koittakaa tsempata, ei se oo kaikilla yhtä helppoa tuo painonpudotus. Itestähän se on pääosin kiinni mutta kyllä aineenvaihduntaki on kaikilla nii erilainen... Vähä kerrallaan.Mullaki tuli sillon ykskaks sellanen olo että onhan se kumma jos en osaa pitää itteeni kurissa tuossa karkinsyönnissä. Kyllä on nyt napostelu jääny vähemmälle ja hyvä niin. Hammaslääkärissä kävin ja löyty noita reikiäki useampi. Täytyy nyt niitä käydä paikkauttamassa.Mutta kiitti kaikille ja koittakaahan pudottaa. On paljon kivempi olla sellasissa mitoissa missä viihtyy itekki! Ja tuntuu et nyt jaksaa jotenki paremmin. Kiva ku on kesä!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat