Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Heissan!



Ison ongelman edessä:)

Ruokakerman löytäminen tuntuu olevan vaikeaa. Kaikki mitä olen kokeillut, tuntuu kokkaroituvan ruoan laiton yhteydessä. Vaikkakin kermapurkin kyljessä lukee suitable for cooking. Samoin on käynyt creme fraichen kanssa. Mitä olette käyttäneet ruokakermana?

Kiitos vinkeistä ja mukavaa kesää kaikille!

Kommentit (2)

Hei, olen itse myös briteissä asuva ja ruokakermana olen käyttänyt Semi cream:a. Ainakin Tescolla on sellaisessa punaisessa jugurttipurkin näköisessä pikarissa. Jos liian paksua ohenna hieman maidolla. Itse olen ainakin onnistunut tekemään sellaisenaan tai laimentamalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat