Vierailija

Vauvan kaipuu on aivan tukahduttava, ja ei mitään mahdollisuuksia saada sitä pikkuista. Elämä ei ole reilua! :´(

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:

lapsi ei ole mikään talouskysymys.
Tiedän erään pariskunnan, joka on käyttänyt lapsettomuushoitoihin 10 000 euroa. Kyllä se alkaa jo olla melkoisen merkittävä talouskysymys.

Esim. sekundaarista lapsettomuutta ei hoideta julkisella puolella (ainakaan meidän kunnassa). Myöskään silloin ei pääse julkiselle puolelle, jos molemmilla on jo aikaisemmista suhteista lapsi(a), mutta yhteistä ei kuulu.

Jos lapsia saisivat hankkia vain ihmiset, jotka pystyvät säästämään rahaa, niin äkkiäpä kuivettuisi Suomen kansakin kokoon. Meillä on tehty lapset köyhinä ja eletty onnellisina ja köyhinä, koskaan ei ole mitään säästetty ja jotenkin aina pärjätty vaikeitten päivien yli. Älä tuputa omaa materialistista elämäntapaasi ainoana oikeana - lapsi ei ole mikään talouskysymys.

itsekin olen ollut samassa tilanteessa. Kuka vaan jaksaa odottaa sitä ensimmäistä käyntiä 6 kk ?

Menin yksityiselle ja hoidot aloitettiin samantien.

Siellä ei tarvitse maksaa kuin polikäynnit ja lääkkeet. Vai onko jokin este, että ette pääse julkiselle puolelle? Tietysti voi pankista kysyä lainaa, mutta antavatkohan tuota varten..?

Toisekseen hedelmättömyyshoitojen tai esim. kans. välisen adoption kustannukset ovat aika pienet verrattuna niihin kustannuksiin, jotka upppoavat lapsen elättämiseen aikuiseksi.Pankista saa lainaa myös em. tarkoituksiin.

että jos ei pysty säästämään rahaa, ei pitäisi lapsia tehdäkään, koska lapseen menee rahaa. Minusta se on potaskaa. Lapseen menee sen synnyttyä rahaa juuri niin paljon kuin vanhempien mielestä on välttämätöntä siihen pistää (sairas lapsi on eri asia). Jos on pakkomielle ostaa kaikki uutena ja hienointa mahdollista merkkiä, niin itseään saa syyttää.

Kommenttini oli siis vain kutoselle. Ja edelleen, julkisella puolellahan lapsettomuushoidot on ilmaisia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat