Seuraa 

siinäpä se kysymys onkin.. kummatkin omistan,mutta en kuolemaksenikaan muista,missä iässä niihin sai laittaa,vaikka esikoisella kumpiakin käytin.. :)

kantoliinaan taisi saada laittaa jo vastasyntyneenkin,muistanko ihan väärin? itse käytin esikoisella vain sitä kietaisuristi2:sta,jos nimen muistan oikein.. minkäs ikäisenä siihen saa vauvan laittaa? nyt ainakin vauva tuntuis auttamattoman pieneltä siihen liinaan ja näin kesäkuumalla koko liina tuntuu ajatuksena todella hikiseltä.. :/mutta kiitos jo etukäteen vastauksista!:)

Kommentit (3)

Kietaisux2 jos käytät niin siihenkin saat vauvan kehtoasentoon tai sitten jo ihan pystyasentoon hyvin sammakkoasentoon selkä pyöreänä ja pää liinan kaistaleen alle. Kantoliinakanavan sivuilla on hyviä kuvallisia ohjeita, jos liinasi on trikoinen niin kangasta tulisi olla ainakin kolme kerrosta vauvan ympärillä koska kangas on niin ohutta.

mutta meillä ainakin on lonkat olleet ihan parin päivän iästä niin että hyvin on voinut sammakkoasentoon laittaa, kehtoasennossa meillä ei ole viihdytty koskaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun lonkat ei oo vielä "auennut", eli vasta muutaman viikon ikäisenä pystyyn sammakkoasentoon. Sitä voi kokeilla, miten vauva "asettuu", aukeaako lonkat sammakkoasentoon luonnollisesti. Mutta kehtoasentoon voi laittaa jo heti pienestä. Rintarepussa tais olla joku parin viikon ikäraja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat