Vierailija

Juhlimassa noin 30 aikuista ja 10 lasta.

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jälkiruoaksi letut olisivat koko perheen ykkössuosikki (etenkin jos niiden kanssa saisi tuoreita mansikoita). Tai sitten voisi olla vaikka hedelmäsalaattia ja täytekakkua.

Ravut olisivat parasta mut ei taida olla vielä sesonki, samoin nahkiaiset, mutta jos noin monta suuta ruokittavana voi tulla turhan tyyriiksi.Katkarapuja joko coctailina salaatin kanssa tai kuorimattomina pelkästään voisi tietysti laittaa tarjolle.Miten ois muuten uuniperunat, ja erilaisia täytteitä valittavaksi (esim. katkacocktail, savukalasalaatti ja perunasalaatti, ja joku voimakasmausteinen papusalaatti.)

Onko jossain määritelty ne vain lasten ruuaksi?Minua aikani nauratti kun yksi irlantilainen oli aivan kauhuissaan siitä, kun suomalaiset voi tarjota vieraille perunamuusia (esim. poronkäristyksen kanssa), kun hänestä se oli vain ja ainoastaan vauvanruokaa. Otti suunnilleen nokkiinsa, kun sanoin, että ei me kyllä sen mielipiteen takia ruveta muuttamaan suomalaista kulttuuria...

Vierailija:

Lainaus:


kyllä itsekin voisin esittää kysymyksen, että syökö aikuiset lettuja, kun meillä oli niitä juuri pihakutsuilla tarjolla, mutta kukaan aikuinen ei niitä halunnut syödä, harvalle lapsellekaan maistuvat kuulemma.
kyllä itsekin voisin esittää kysymyksen, että syökö aikuiset lettuja, kun meillä oli niitä juuri pihakutsuilla tarjolla, mutta kukaan aikuinen ei niitä halunnut syödä, harvalle lapsellekaan maistuvat kuulemma.

ei pihajuhla tarkoita automaattisesti sitä, että grilli on kuumana.Minulle pihajuhla on muuta kuin grillijuhla, en haluaisi juhlia niin, että grilli savuaa lähistöllä ja että joku joutuisi toimimaan grillimestarina (ellei sitten ole palkattua väkeä sitä hommaa varten).Pihajuhlissa näkisin pöydässä mielelläni erilaisia salaatteja (kreikkalainen, kana, perus jne), erilaisia leipiä (patonki, sämpylä) tapaksia, suolaista piirakkaa, makeana tarjottavana esim. mansikkakakku ja pikkuleipiä. Jos vaarana, että lapset ovat ruokarajoitteisia (eivät suostu syömään normaalia tarjottavaa, en tarkoita allergioita) niin pienet tikut, joissa lihapullia, nakkeja voisi olla hyvä lisä.

suostuisi syömään esim täällä ehdotettua pekoni-aurajuusto-herkkusieneä, josta olisi näppärästi vain poistettu se pekoni (siis se olisi ollut jo kosketuksissa herkkusienen kanssa =antanut makua).Toivoisin esim ruokaisan salaatin esim juustoa, kananmunaatai kuskusia ja marinoituja kasviksia erikseen valmistettuna. Lihansyöjätkin voivat niitä syödä! Joku suolainen piirakka, jossa jotain herkullista juustoa (home- tai vuohenjuusto suosikkeja) ja kasviksia.Leipänä voisi olla jotain " maustettuja" sämpylöitä, joihin ei välttämättä tarvita levitettä. Esim aurinkokuivattua tomaattia, sipulia, oliivia, juustoa tai pestoa sämpylöihin!Jos olisi grillibileet, toivoisin soijanakkeja tai soijanapsikkaita lihaa korvaamaan. (Soija)nakeista voisi tehdä esim hodareita, niitä on siisti syödä.

Esim.

-ruokaisa kana-feta-oliivi-salaatti

- coctailtikkuja (lihapulla, juusto, feta, oliivi)

- grillissä valmistettuja lohinyyttejä (folioon lohta, vihanneksia ja creme bonjouria)

- vihanneslohkoja + dippikastiketta

- makeaa marjapiirakkaa tms.Minulla ainakin tekee kesäkuumalla enemmän suolaista kuin makeaa mieli.Mukavia juhlia!* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat