Seuraa 

Yleensä ovuloin kp14-18. Ja nyt on kp29 ja tädin pitäis tulla kohta. Mutta nyt eritänkinkin sitten ovislimaa ja runsaasti... onko teillä ollu ovisliman kaltasta vuotoo ennen menkkoja? Kun vuotohan runsastuu ennen menkkoja, mutta onko se vuoto kirkasta ja sitkeetä... Vai onko tämä tosissaan ovulaatio? Harmittaa kun ovistestit on päässy loppumaan...=(

Toivottavasti joku osais vastata!

Kommentit (4)

koska eikös valkkaria erity enemmän jos on raskaana? en tosin muista et oliko sitä heti alusta lähtien. mut tarkkailet varmaan tilannetta ja jos menkkoja ei ala kuulua, ei kun testailemaan. plussaonnea teille - ja meille kans!

ovisolo oli kp12-15, semmosta jomotusta alamahassa, ihan ku menkat ois tulossa muttei kovin " juoksevaa limaa" vaikkakin sormitestissä venyi. touhuttu on ahkerasti!!!joulusta lähtien toinen ollu tervetullut, tosin imetin esikoista vielä kk sitten joten ei ihme ettei vielä oo tärpänny mut nyt vähän enempi yritettiin ku en enää imetä (ihmeen tehokasta tuommoinen vähäinenkin imetys ainakin minulla!!!).vielä en kauheesti intoile oireista ettei tuu sit pettymystä, on kovin aikaista vielä. testiäkään en aio tehä ku vasta joskus ku menkkoja ei ala kuulua pariin viikkoon (mieluummin otan menkat kuin kattelen negatiiivista tulosta, ei tuu niin paha mieli). mulla menkat alkaa lähes poikkeuksetta 10pv oviksesta eli melekosen lyhyt kierto menossa (yleensä 26-38) jos se tunne nyt ovis viime viikolla oli! rintoja vähän aristaa mut mito nyt toisten oireita luin, se ei oo välttämättä " hyvä oire" mut onpa nuo nännitkii arat, päätä särkee särkylääkkeistä huolimatta (siksi kaiken kaikkiaan kurja olo) ja välillä vihloi mahaa. mut en haaveile liikaa ja yritän olla analysoimatta oloa etten ala kuvitella. pitäs keksiä jotain semmosta tekemistä et sais ajatukset muualle.kuulostellaan ja jään kuulolle!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valkkari jatkuu tosi runsaana... ja toivo elää..toistaiseksi! Viikonloppuna testailen, jos mitään ihmeellistä ei tapahdu. Huomenna mulla ois ollu aika röntgen tutkimuksiin, mutta pitihän se varmuuden vuoksi perua.Kävin tuolla toisessa pinossa lukemassa alkuraskauden oireita ja monella oli ollu just tosi runsas valkkari ennen plussaamista... ja rinnat ei ollu kipeytyny niin kun normaalisti ennen menkkoja (niin kun ei mullakaan)! Olisihan se ihanaa vihdoinkin saada masuasukki=) Kirjottelen kuulumisia kun tiedän miten tässä käy!!! Mutta toivotaan parasta niin meille kuin teillekin!! Onko sulla mones kp menossa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat