Seuraa 

Minulla on kolmas vauva tulossa, ja nyt viikkoja 34 kasassa. Kaksi ensimmäistä ovat olleet kauniisti raivotarjonnassa jo paljon aiemmin. Ehtiihän tuo vielä kyllä hyvin kääntyä, toivon niin. Mutta te, joilla kokemusta perätilavauvoista (jos ei ensimmäinen), niin millä viikoilla teillä oli sektioaika vai kääntyikö vauva vielä viimeisillä viikoilla? Vai käännettiinkö vauva ja onnistuiko se? Ihan mielenkiinnosta kyselen, saapi nähdä.

Kommentit (8)

perätilassa jo ainakin viikosta 32 ja kääntöäyritetiin viikolla 37 tuloksetta. Päädyttiin sektioon joka tehtiin 39+1. Jotkut vauvat kääntyy kuulemma vielä tosi myohään ja toiset eivät.


luultavasti ainakin jo viikolta 30 saakka, eikä sen jälkeen liikahtanut istuma-asennosta milliäkään. Rv 36+6(?) yritettiin kääntää vatsan päältä, mutta edelleenkään vauva ei antanut periksi vaan pysyi pää ylöspäin loppuun saakka. Rv 39+4 sitten leikattiin suunnitellusti.Nyt jännittää miten tämä tuleva tapaus suvaitsee vatsassa oleskella. Nyt viikkoja 24+4 ja toistaiseksi liikkeitä tuntuu sen verran kaikkialla, että tuskin on vielä asentoaan valinnut. Peukut on pystyssä että ymmärtäisi ajoissa nostaa jalat pystyyn;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esikoinen perätilassa, ja suunniteltu sektio tehtiin rv 39+2. Kääntämistä ei yritetty koska istukka oli edessä. Perätila johtui kohdun väliseinästä. Saa nähdä mitenpäin tää kakkonen on.. nyt on vasta 7+5.

Moikka!Itselläni vauva ollut koko ajan perätilassa (toinen raskaus), esikoinen oli raivotilassa jo rv 25 mutta tämä toinen tykkää istua :)Kääntämistä yritettiin rv 34 tuloksetta, vauva ei hievahtanutkaan...Eilen olin lääkärissä joka säikytti jo aluksi sillä, että kohdunsuu auki reilu 3 cm! Eli voi syntyä koska vaan! Sanoin et haluan sektion ja sain sitten pitää pääni vaikka kovasti yritti saada suostumaan alakautta synnytykseen.Leikkausaika on ensi viikon pe jolloin viikkoja siis 37+4.Jos symnnytys lähtee käyntiin, on vaarana syöksysynnytys, esikoinen syntyi 2 h 50 min (ekoista suppareista). Siksi otettiin eilen varmuuden vuoksi lantioröntgen jos käy niin et leikkaussaliin ei ehdittäisi et mahtuuko esiom. pää syntymään. Kokoarvio eilen oli 3300g.Nyt todella jännittää, joka muljahdus mahassa saa kylmän hien nousemaan otsalle et nytkö tulee lähtö.Lääkäri kun painotti et HETI ekasta kipeästä supparista pitää mennä nopeasti sairaalaan et saadaan leikkuri valmiiksi...* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat