Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

iltasella esim. rautatieasemalla?

Tai onko jotain paikkoja mitä kannattais välttää?

Kommentit (21)

Metroaseman tienoot, välttele.

Kapakoiden sulkemisaikaan on myös suuri mahdollisuus joutua pulaan, eli välttele.

Muuten päivisin voi liikkua ilman että tarvitsee pelätä, jopa itä-helsingissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paras tapa välttää häirityksi joutumista on olla mahdollisimman huomaamaton, eli ei kannata tuijotella ketään koska se provosoi ihmisiä. Ja kännykkään ei kannata huutaa kovaa jne. Ja tupakat kun pitää taskussa (jos siis on tupakoitsija) niin todennäköisimmin myös pummit jättävät rauhaan

Jos olet köyhän näköinen hörhösti pukeutunut heppuli, saat olla aika vapaasti ilman häirintää. Ainoastaan järjestyksenvalvojat ja vartijat saattavat kiusata.Hörhö ei ole koskaan väärässä paikassa väärään aikaan ja koska näyttää siltä, ettei sinua kannata ryöstää, sinun annetaan olla itseksesi. Näin oman kokemukseni perusteella voin sanoa. Olen viettänyt kokonaisia öitä Helsingissä ulkona myös keskustassa yksin jokaiseen vuodenaikaan.

eli pimeän aikaan ei ehdottomasti kannata nenäänsä ulos pistää (tekee talvella elon vähän hankalaksi mutta minkäs teet). Ja alle 12-vuotiaiden lasten ei suositella liikkuvan yksin lainkaan.

ovat harmaa, musta ja ruskea, kesällä menee myös vihreä. Hiusten paras väri maantienvärinen, joka onneksi onkin suomalaisille tyypillinen. Parasta on vältellä katse- ja puhekontaktia kaikkien kanssa; parhaiten tämä onnistuu pitämällä katseen maassa. Ja jos törmää toiseen ihmiseen tai haluaa päästä ahtaasta paikasta ohi, missään nimessä ei kannata sanoa " anteeksi" vaan korkeintaan mumista " oho" .

Jos nyt jotain paikkoja pitäisi välttää, niin Asematunneliin en jäisi hengailemaan ilta/yöaikaan, mutta ihan turvallisesti siitä voi kulkea läpi esim. Metrolta junalle. Sitten Kaisaniemenpuisto on myös (ainakin joskus) ollut hieman huonossa maineessa.

keskustaa ja sen ympärillä olevia alueita ihan kaupungin rajalle asti.

etenkään 00:01-23:59 välisen aikana ei ilman asetta kannata lähteä liikenteeseen.

jos on ihan pakko liikkua ota käsien desinfiointiainetta mukaan, että

voit jokaisen kosketukontaktin jälkeen putsata itsesi.lapsille silmälaput etteivät näkee oikeaa maahanmuuttajaa.

joten kannattaa katsoa molempiin suuntiin ennen kun ylittää kadun. Sen verran siellä törppöillään pienessä sievässä, että ihmettelen ettei ambulanssit enemmän vilku..

yöllä, niin ei huolta. Samoin ei kannata yksin liikkua kampin metroaseman lähellä yöllä. Mutta turvallinen kaupunki se on kuin mikä!!!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat