Vierailija

Näin siis eilen pirkkalan abc:lla. Pieni lapsi n.3v istui yksin turvaistuimessa tikkari kädessä ja varashälyttimet alkoi päristä kun ajoimme viereen. Lapsi panikoitui ihan täysin. Kokeilin ovia, mutta oli tietysti kiinni. Hymyilin lapselle ja nyökyttelin, että kaikki on ihan hyvin. Mies lähetti tekstiviestin ja selvitti auton rekisteristä omistajan puhelinnumeron. Ei vastannut. Hälytin lopetti huutamisen ja lapsi rauhoittui. Jäin odottamaan auton vierelle, kun äiti tuli n. 5min päästä kaupasta. Kerroin, että hälytin oli soinut ja poika oli peloissaan. Äiti hyökkäsi vihaisena nopeasti autoon ja karautti pois. Jäi surku pojan puolesta.

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitäs jos se tikkari menisi vaikka väärään kurkkuun? Minun mielestä ap toimi ihan oikein. Autossa oli tietysti vielä ikkunat kiinni ja kuuma päivä ulkona.

Että olisi poliisia pitänyt soittaa...kyllä ap toimi oikein kun yritti rauhoitella lasta, enkä kyllä syyllistä lapsen äitiäkään. Traumoja! Voe helevetin keittiöpsykologit. En jätä omaa lastani autoon, mutta jos joku muu niin tekee niin tehköön. Meidätkin jätettiin lapsena autoon, eikä ole traumoja jäänyt.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat