Vierailija

Tiedän ettei pikadietti ole ratkaisu pidempiaikaiseen painonhallintaan mutta kun haluisin nopean startin, jotain tuloksia että saisi motivaatiota laihduttaa terveellisesti.

Kommentit (15)

pääsin välitavoitteeseeni ja jatkoin lähes normaalilla ruokavaliolla, mutta tarkkailin samalla vaan hiukan mitä hiilareita ja kuinka paljon söin. (ei vaaleaa pastaa tai leipää, erittäin vähän sokeria jne)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

5kg lähti parissa viikossa. Lähtöpaino oli 68kg ja halusin pudottaa 3-5kiloa. Ei ole tullut takaisin (painonpudotus oli huhtikuun alussa). Tällä hetkellä painan tasan 62kg.

Olin teininä kaksi viikkoa lapsenlikkana. Lasten äiti antoi 200 mk. rahaa, kaapit olivat muuten täysin tyhjät paitsi yksi sipsipussi oli. Tolla rahalla piti syöttää kaksi lasta, kolme kissaa ja yksi keskikokoinen koira. Itse en syönyt kahden viikon aikana kun sipsejä puoli pussia ja vettä. En tiedä paljonko laihduin, mutta vaatteet eivät tahtoneet pysyä päällä parina viimeisenä päivänä. Kotiin tullessani äitini kauhistui kun tuli lommoposkinen tyttö kotiin.

kokemuksesta tiedän itsekin että eihän ne kilot poissa pysy kuin pysyvällä ruokaremontilla. raskauskiloja jäi yli 20 ja mieli on vähän maassa:( Masentaa mutta harmi kyllä ruokahalu ei ole kadonnut mihinkään:( T:ap

2pv hyväkarppasin, sitten täyskarppasin, eli söin max 50g hiilihydraatteja/pv. Lisäksi yritin liikkua hiukan ja lisätä erityisesti niiden kasvisten määrää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat