Seuraa 

poikamme (2kk) on alkanut itkemään tissillä ja pulloa juodessaan myös, ei itke kylläkään joka syöttökerralla. Röyhtäytän aina syöttöjen jälkeen, muta itku on tosi hätästä. Voiko tämä olla maitoallergiaa? Mitä oireita allergiassa voi olla?

Kiitos vastanneille!

Kommentit (5)


Niin tarkennuksena vielä , siis äidinmaidollehan ei varsinaisesti olla allergisia vaan yleensä se on lehmänmaito, jolle lapsi allergisoituu äidin maidon kautta

ÄIdinmaidon kauttahan lapsi voi reagoida mihin vaan mitä äiti on syönyt.

Mitään muita oireita ei siis ole, ei karstaa eikä ihottumia. En usko että kyse on myöskään väsymyksestä, kun unien jälkeen saattaa heti alkaa raivota syödessän. Mutta ihme kyllä öisin hyväksyy rinnan, päivällä sitten alkavat nämä vaikeudet. Käydään myös osteopatiassa, synnytys kun kesti niin kauan niin on kuulemma nyt kipuja kun kallonluut olivat kauan puristuksissa ja nyt avautuvat - siitäkin kuulemma voi tulla juomisvaikeuksia " koliikkioireita" ja muuta, olisi kuitenkin hyvä tietää, ettei kyse voi olla jostain muusta, kun nimenomaan juomisen yhteydessä alkaa pahimmat huudot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

edellisten kaltaisia. Vihreä limainen kakka, todella pitkä kakkimisväli (1 vko). Punaista ihottumaa erityisesti taipeissa, kovia masuvaivoja.Täysimetyksellä olleelta pojalta varmistui maitoallergia jo ennen testejä, kun jätin maidon totaalisesti pois ruokavaliosta ja kaikki em oireet hävisivät vajaassa viikossa ja ennen kiukkuinen pikkuinen mies oli kuin toiselta planeetalta.Liittyykö syömisen yhteydessä kiukutteluun väsymys?

edelliseen lisäten; meillä ihottumaa esittyi kaikkialla muualla paitsi vaippa-alueella ja kasvoissa. Meillä pulauteltiin kovasti, jopa oksennettiin ja karstaa oli runsaasti (meillä reagoidaan selvästi äidinmaidon kautta kyllä myös kananmuniin, sitrushedelmiin ja soijaan). ystäväni lapsi reagoi vain suolistoperäisesti eli huusi mahakipuja, hänellä epäiltiin ensin koliikkia.

Kuulostaa minustakin rintaraivareilta, kokemusta myös niistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat