Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Parin viikon päästä ois mieheni mummon synttärit ja täyttää kunnioitettavat 80-vuotta ja en tiedä yhtään mitä sen ikäiselle vois ostaa lahjaksi. Kun kukkia ei oikeastaan voi antaa kun on allerginen niille.

Kommentit (13)

nimi ja joku kiva kuva ;) Tiedän yhden hyvin tyytyväisen mummon, joka sai sellaisen lahjan.. Myös joku valokuvakokoelma voisi olla kiva ;) Jossa olisi kaikista lähimmistä ihmisistä ja lempipaikoista kuvia, joita voisi ihan kotosalla sitten katsella ja muistella ;)Tuon ikäiset tykkäävät myös vanhoista kotimaisista elokuvista ja musiikista ;)

Mun mielestä loistava lahja on viedä mummu meikkiin ja sitten muotokuvaan, on sitten myöhemmin (toivottavsti paljon myöhemmin..) hyvä kun saa nätin kuvan hautajaisissakin pöydälle ettei tarvoi kaivaa mitään rippikuvaa... juu tiedän että kuulosta laskelmoivalta ja ilkeältä. mutta lahjan saajalle ei ehkä kannata kertoa tota hautajaiskuva osuutta, ja sitä paitsi siitä jää kiva kaunis kuva jälkipolville mummua muistella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

annoimme 80e rahaa ja ison ruusukimpun. Tämä siksi, että hänellä on oikeasti kaikkea enkä halunnut ostaa jotakin turhanpäiväistä ja nyt voi itse päättää mitä rahalla tekee. Varsinkin kun hän asustelee yksinään omakotitalossa niin kuluja on eikä ylimääräistä " hemmottelu" rahaa muuten paljoa käteen jää.Oli oikein tyytyväinen.

Jotain mikä helpottaa hänen arkeaan (esim. sellainen huonokuuloisille tarkoitettu ovikello, jos on huono kuulo tai kuuntelukirja, jos on huono näkö).

Jotain aivan hemmottelua - nainen on aina nainen - kuten silkkihuivi, kaunis aamutakki tms.

- vedenkeitin

- mikro jne.Keinutuoli on hieno lahja.

Jos on omaa pihaa, niin sinne kaunis käsinojallinen penkki.

Hartiahuivi, viltti..

Osaako hän arvostaa esim. isoa aaltomaljakkoa vai onko astiat ja koristeet vain " turhuuksia" eikä hän niitä enää tarvitse?

Kampaajalle lahjakortti jos on sellaista tyyppiä..

Jalkahoito on vanhuksille kiva tai hieroja.

Tykkääkö hän lukea? Jos, niin marssi kirjakauppaan ja kysy myyjältä mikä voisi olla hyvä kirja.

Albumi, jossa on paljon uusia kuvia kaikista lähisukulaisista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat