Seuraa 

Eli sama kysymys kuin edellä eri istuimella ja auto Wolksvagen Touran?

Istuin tulisi keskelle taakse..

Kiitos jo etukäteen vastauksista!

Kommentit (2)

ja hyvin mahtuu. Penkki on apumiehen takana ja edessä mahtuu istumaan aivan hyvin jopa pitkä mies. Kuskin takana tosin ei voisi kuitenkaan olla, kosksa tämä mieheni ( 190cm) ei saisi mukavaa ajoasentoa. Melko löysä tyyli siis =) Itselläni ei ole ongelmia vaikka minäkin olen pitkähkö.

Eli ei mun mielstä vie hirveesti tilaa. Meillä penkkin on suht pystyssä asennossa ja ainakin kavereiden HTS vei ennen enmmän tilaa takana.

Istuin vie aika paljon tilaa selkä menosuuntaan asennettaessa varsinkin, jos pidempi lapsi kyydissä. Meillä joudutaan siirtymään matkustamaan kasvot menosuuntaan reilut 2 vuotiaan tytön kanssa. Muuten ei autoon mahdu neljää henkeä. Näillä säädöillä, joilla lapsen hyvä istua, ei etupenkillä mahdu kukaan istumaan. Jos taas etupenkillä istuu aikuinen, joutuvat lapsen jalat olemaan todella pahassa asennossa. Meille ainoa vaihtoehto istuimen kääntäminen.Mielestäni vie tosi paljon tilaa selkä menosuuntaan asennettuna.Kannattaa käydä lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa ennen ostopäätöstä!masunasu rv29+3 ja tyttö 2v

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat