Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (13)

Lausunto lapsestani tuli 1.5 tunnin toimintaterapeutin arvion perusteella. Lapsi ei ole ennen käynyt kys. testeissä ja on 3,5 v. Keskosena syntynyt, et siinä hieman taustaa.ap

luulenpa et ko. on kehityksen laaja-alainen viivästymä eli dg f 83 eli ongelmia motoriikassa ja puheessa, ei liity siihen välttämättä mitään cp vammaa. kuntoutuksen turvin kehittyy omaa tahtiaan mut hitaammin kuin muut, pyydä päästä jatkotutkimuksiin esim. lastenlinnaan niin saat kuntoutussuunitelman, selvitettyä tukiasiat ja terapiat. Annetaan toimintaterapiaa ja puheterapiaa .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mikäli lapsellasi olisi kehitysvamma, niin se olisi hyvin lievä. monet lievästi kehitysvammaset ovat hyvin pärjääviä. kuvauksesi perusteella on kuitenkin hyvin vaikea sanoa mitään.

oma lapseni on kehitysvammainen. hän leikkii normaalisti, sekä sellaista lelujen läräämistä on ja tavaroita ämpäriin ja pois.

mutta välillä leikit muuttuu tavaroiden kuljetteluksi ja levottomaksi kulkemiseksi. Ei muista päiväkodin rytmiä jne. Puheen ymmärtämisessä ja tuottamisessa lieviä ongelmia päiväkodissa. Kotona tutussa ympäristössä ei näitä ongelmia ilmene.ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat