Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oltiin tänään tytön kanssa liikkeellä kun kiinalaiset turistit päivittelivät (englanniksi) että miten noin iso istuu rattaissa.Tytöllä siis ikää 1v9kk ja mielestäni ihan normaalikokoinen (85cm)

Kommentit (11)

Mites olisi joku kantoliinaviritelmä tms, jonka avulla voisi kantaa reppuselässä lapsia? Miten ihmeessä 6-vuotias edes mahtuu pieniin rattaisiin. Kuljettaminenkin olisi helpompaa, siis sen kantoliinan kuin rattaiden. Kun niitä rattaita joutuu sitten kuitenkin työntämään tai kantamaan silloin kun lapsi kävelee itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tytöilleni sateenvarjorattaat mukaan,vannhempi on 6v ja nuorempi täyttää kohta 4v! Rattaat otetaan mukaan siksi että tapamme on kulkea kävellen todella pitkiä matkoja kun olemme reissussa! Tytöt ovat kyllä onnex pienikokoisia etteivät ehkä sitten näytä niin hassuilta...=)

4½-vuotiaallekin. Vasta oltiin reissussa ja ei kyllä oltais pärjätty ilman rattaita kun kuljettiin koko päivä ympäri kaupunkia. 1 ja 2-vuotiaat oli kahdenistuttavissa ja 4½-v. matkarattaissa. Ihan sama mulle jos jotain se vaivaa, pääasia että itsellä ja lapsella on mukava ja hyvä olla. Ja tyttö on muuten kyllä ihan reipas kävelijä kotioloissa. Mitä se haittaa jos pitkillä lenkeillä tms. on välillä kyydissä???

Olivat molemmat kummilikkani hoteissa ja puistoon sen verran matkaa, että käskin kummilikkaa kaivamaan varatsosta rattaat, jotta pääsivät leikkimään. Pyöräretki mäkisessä maastossa kahden pienen pyöräilijän kanssa olisi ollut 16-vuotiaalle hoitajalle liikaa ja musta oli ihan järkevää ottaa rattaat käyttöön... ja hyvin maistui rattaissa päiväunetkin kohta 4-vuotiaallemme. Miks ihmeessä te jaksatte miettiä tollaisia asioita. Mitä väliä jos on joskus outoo, jos helpottaa elämää sillä hetkellä merkittävästi!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat