Vierailija

http://www.etuovi.com/kohde/536204

Tuleeko mitään mieleen?

Kommentit (8)

rakennusvuosi -60, ei ole kovin paljon neliöitä. Eikö tuo ole aika samoissa hinnoissa vastaavan ikäisten ja -kokoisten asuntojen kanssa alueella?

mutta eihän tuo hinta mikään aivan edullinen ole, jos katsoo ulkokuvaa... talo on sen ikäinen, että julkisivuremontti on välttämätön, jos kattoa eikä parvekkeita ole remontoitu ja salaojitus ontuu, voi julkisivuremontin hinnaksi tulla 500 euroa neliöltä, joka tekisi noille neliöille miltei 27 000 euroa lisäkustannusta.Yhtiövastikkeen täytyy olla järjettömän suuri, mikäli noin isot hankkeet kuin hissiremontti maksetaan kertyneistä varoista (tai sitten yhtiöllä täytyy olla hyvät liiketilat jotka tuottavat tms.) Tai sitten hissiremontti kustannetaan vain osittain kertyneistä vastikkeista.Eikö tuo ole ihan provinssissa lahtelaisittainkin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja siitä laskua satoja euroja-tuhansia per neliö ja lisäksi aika pitkäkin evakkoaika.Minustakin kovin pikkuruinen kolmioksi. Tuon kokoinen kaksio olisi ok.

tuo ko. paikka on...Täällä Helsingissä tuohon ei olisi mitään muuta selitystä, kuin että ykkönen on jäänyt lyöntivirheenä 75 000 edestä laittamatta. Itse myimme viime kesänä 50 neliöisen kaksion 169 000:lla. Kolmio irtosi 226 000:lla. Mutta onhan niitä eroja maan asuntojen neliöhinnoissa kuin yöllä ja päivällä...Josko sinne on putkiremontti tulossa? Tai muuten kalliita remontteja taloyhtiöllä suunnitelmissa?

Miksi pitäisi olla?Vakavarainen yhtiö, kun tuleva hissiremontti pystytään hoitamaan ilman lainaa. Kohtuullinen yhtiövastike, kunto hyvä, siisti sisältä, hyvä sijainti. Tulossa on luultavasti muutaman vuoden päästä julkivu- ja kattoremontti, josta voisi kysyä isännöitsijältä. Tulee maksamaan ehkä noin 15-20 000€.Kyllä mulle kelpaisi jos asuisin Lahdessa. Maksan samankokoisesta asunnosta kaksinkertaisen hinnan, eikä kunto ole noin hyvä.

Onko kellään lahtelaisella mielipidettä, millaista aluetta tuo Kiveriö on? Pieni kolmioksi juu, mutta kahdestaan miehen kanssa oltaisiin muuttamassa, joten neliöt riittävät muuten kyllä. -Ap-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat