Vierailija

karjumista ja karjumista ja lopulta lapset itkee ;-(

Kommentit (12)

lapsilla ikää 8v,7v,4, ja 2v. Nelivuotias voi pistää hanttiin jos on yliväsynyt,muuten menevät mielellään nukkumaan (joskus vain hieman myöhään).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Isommat (5v ja 6v) menevät itse sänkyihinsä (molemmilla omat huoneet) ja pienin (1v9kk) viedään omaan sänkyynsä.Ei siinä sen kummempia?

Minä huusin tänään 3,5 v sänkyyn 2 tunnin nukuttamisen jälkeen. Ukko sai maanitella koiraa sisälle sen huudon jälkeen. Tämä 3,5 v meni 2 vuotiaana sänkyyn ja pisti nukkumaan, ihan rauhassa. Nytmoisesta saa vaan haaveilla...

JOs sitten venyy myöhemmäksi, klo 21 tai yli, on meno jo ihan villiä. Yks hyvä konsti on iltasatujen lisäksi ollut nuo lastenlaulu cd:t ja muut sellaiset rauhalliset musiikit pienellä soitettuna lastenhuoneessa. Vauvanakin toisinaan rauhoiteltiin uneen klassisella unimusiikilla - ja jäi kuuntelemaan kunnes nukahti rauhallisesti.

mikä oli mielestäni oikein normaalia. Mutta nykyään on taas joka ilta joko luettava iltasatu, kutiteltava selkää, katsottava dvd:tä tms. Aika rasittavaa palata entiseen. Jos hän menee yliväsyneeksi, niin alkaa itku että ei nukuta ja hän ei saa unta. En tiedä miten tästä taas päästäisi entiseen malliin. 6-vuotias poika menee useinkin itsekseen nukkumaan omaan huoneeseensa hyvän yön pusujen ja toivotusten jälkeen. 1-vuotias on vielä ihan nukutettava joko vieressä tai sylissä.Onhan ne illan viimeiset puolituntiset melkoista huutoa ja juoksua vieläkin ja joskus tahtoo itselläkin pinna kiristyä.

Illalla hän saa valita meneekö omaan sänkyyn vai tuleeko vanhempien sänkyyn. Kun valinta on tehty, se pitää. Luetaan iltasatu, jonka jälkeen hän juo iltavellin ja sitten nukahtaa suht nopeasti (pari-kolme minuuttia kestää). Jos hän on vamhempien sängyssä, niin joko isä tai äiti köllöttelee siinä vieressä. Jos hän on valinnut oman sängyn niin toinen vanhemmista istuskelee vieressä kunnes hän nukahtaa. Olen ihan tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen. Olisin pitänyt hänet vielä kokonaan perhepedissä, mutta mies alkoi valitella tilan puutetta, joten nyt mennään näin ;)

Talvella luetaan iltasatu, mutta kesällä ulkoillaa niin paljon ettei satuja tarvii -uni tulee hetkessä :) Lapset 5v ja 3v nukkuvat samassa huoneessa, nuorimmainenkin (6kk) siirtyy sinne kunhan yöheräilyt loppuu.

iltapalahampaanpesuiltasatusänkyynvienti, peittely, pusutus ja hyvät yötlapset 1v, 2v ja 5v jäävät yksin nukkumaan, isommat " lukevat" kirjoja ja kuuntelevat satuja kunnes uni tulee, pienin kuuntelee radioo

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat