Seuraa 

Onko teillä kokemusta íhmeellisistä kyläilyajoista? Esim. että uutta vauvaa tullaan katsomaan myöhään illalla ja lähetään pois puolen yön maissa... Meille on käynyt 3 lapsen kohdalla vastaavasti useita kertoja. Miten ihmiset ei ymmärrä että vauvat valvottaa ja muutenkin voi olla vähän väsynyttä synnytyksen jäljiltä...

Kommentit (2)

Meillä ensimmäisen lapsen kohdalla kävi just samalla tavalla, että lapsettomat ystävät eivät todellakaan ymmärtäneet vauvaperheen arjesta yhtään mitään. Tulivat kuten ennenkin ja soittivat ovikelloa niin, että koko talo tärisi.

Lopulta laitoin oveen selkeän lapun jossa luki punaissella pohjalla: MEILLÄ NUKUTAA, ÄLÄ SOITA OVIKELLOA!!! Taustapuolella oli teksti vihreällä pohjalla: TERVETULOA!

Käänsin kyltin aina päiväunien aikaan ja illalla punaiselle, jotta kaikki vierailijat ja kaupustelijat tiesivät, että ei ole tulemista. Toimi todella hyvin.Kerran tosin kyltti unohtui koko sateiseksi marraskuun sunnuntaipäiväksi punaiselle, jolloin huolestuneet naapurit kurkkivat ikkunan takaa, jotta olemmeko enää hengissäkään.

On sitten vielä niitäkin perheitä, joissa yöt valvotaan lasten kanssa riekkuen. Tuntuu, että sellaiset perheet aloittelevat virkeintä elämäänsä illalla ja tulevat mielellään kyläilemään. He pitävät sitä täysin normaalina ja ei muu auta, kun opetella sanomaan suoraan, että tämä ei nyt käy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat