Seuraa 

...tai siis mihin asti. Olisi toiveita ehtiä joku ilta pyörähtämään ja katsastaan ale-tarjonta :)

Kommentit (7)

OzBabyn nettisivuilta kävin kurkkaamassa aukioloajat ja tällaiset sieltä löysin: Avoinna ma-pe 10-19, la 10-16. Eilen ruokatauolla piipahdin liikkeessä ja siellä oli kaikki vaatteet -20%, lisäksi oli jotain pieniä eriä vähän suuremmalla alennuksella.H&M:n aukioloaikoja en sitten oikein muistakaan, mutta kyllähän se on varmasti ainakin seitsemään auki. Uskoisin että kahdeksaankin asti ellei jopa pidempäänkin. Mutta nämä nyt ei ole mitään varmoja tietoja sitten :o)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

H&M:lle arvelinkin ehtiväni, lähinnä tuota Ozin aukioloa mietin jos menee jo aikaisin kiinni, mutta hyvä sitten jos noinkin pitkään auki. Tosin jos siellä ei vielä tuon kummempia aleja ole niin siellä käyntiä voisi lykätä jollekin toiselle viikolle. Oletko muuten Enttententtenissä käynyt, mitenhän siellä on alet alkaneet..talvella joulun jälk aleista tein siellä tosi hyviä löytöjä niin omille kuin kummilapsille :)

Kävin eilen piipahtamassa EnttenTenttenissä ja ei ollut vielä mitään erikoisia alennuksia. Osasta vaatteista oli -20%:a mutta ei edes kaikista. Jäin siis odottelemaan suurempia alennusprosentteja. En huomannut kysyä, milloin prosentit suurenevat.

Ida-Antonia:

[quote]


Infoillaanpa toisiamme ale-tilanteesta niin osataan ehkä paremmin oikeaan aikaan oikeaan paikkaan :)

..jotka oli vielä aika onnettomat.H&M:llä tytöille & pojille jotain -50% ja vauvoille -30%. Osa sellaisia mitä ollut alessa muutenkin jo pitkään, ei mitään mainittavaa.Keskustan KappAhlissa jotain ale-rekkejä mutta mitään ei mukaan tarttunut.Lindexillä kävelykadulla oli paljon -30% ja -50% ja joitain -70%, mutta ei oikein mieluisia niissäkään. Yhden Bamsen perusfarkkumekon ostin -50%alesta tytölle syksyä ajatellen.Sokoksella oli ale rekkejä ja löytöpinoja, mutta mielestäni kunnon alet vielä odotuttavat täällä...ehkä viikon parin päästä. Nyt alessa tuntuu olevan jokapaikassa ne tuotteet jotka pyörineet hyllyissä muutenkin pitkään, eikä kukaan ole ostanut....Odotellaan :)

EnttenTenttenissä en vielä ole käynyt. Varmaan viikonloppuna viimeistään piipahdan siellä. Jossain vaiheessahan siellä on varmaan taas kaikki vaatteet -50%. Toivottavasti tällä kertaa saisi tiedon siitä alesta ajoissa :o) Talvella hyödynsin myös minä heidän alensa kunnolla..Ja tosiaan OzBabyn aleprosentti oli vielä pieni, varmasti suurenee siitä jossain vaiheessa. Silti piti yksi Exitin gollege-/neuletakki eilen pojalle ostaa, kun tarvetta sille oli ja sopiva koko sattui löytymään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat