Vierailija

Eli oon tässä viimeisen vuoden ajan testannut superherkillä raskaustesteillä positiivista 5. eri kuukautena Ja sitten siis kuukautiset ovat alkaneet normaalisti.Eli hedelmöittyminen tapahtuu, mutta ei sitten muuta.Onko vinkkejä mikä auttaisi?Onko vielä toivoa?

Kommentit (4)

jopa 80% menee kesken noin alussa, joten heitä testit nurkkaan ja odota että menkat on oikeesti myöhässä.elät normaalia elämää ja syöt monipuolisesti. varmista vitamiinien saanti monivitamiinipillereillä mitään huuhaa poppakonsteja ei ole. sitten jos ei vuoden sisällä ala se plussa tulla niin tutkimuksiin.

itsekin olin ihan samassa jamassa ja tämä asia on keskenmenoihin erikoistuneelta lääkäriltä tarkistettu.Toi prosenttiluku on todellakin noin suuri ja turhaa huolta vaan tulee kun testaa liian aikaisin. sitten vasta kun 1v on mennyt eikä lasta kuulu niin tutkimuksiin. (tietysti aikaisemmin jos on jo ikää tai muuten jo todettuja ongelmia)Vikaa voi löytyä jostakin, mutta erittäin tavallista näiden superherkkien testien aikana on sekin että kyse on normaalista ilmiöstä ja naiset testaa vaan niin aikaisin noita kemiallisia raskauksia.3Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat