Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vedet eivät siis menneet minulta vaan ystävältäni joka on nyt sairaalassa.Mitä nyt? Miten lapsen käy? Kellään kokemusta tietoa?

utelen täältä sillä hän ei nyt oikein jaksa selitellä asioita.... ymmärrettävistä syistä

Kommentit (19)

Kutoselle: mitä turhia ambulanssia tilaisit, voisithan aina synnyttää lapsen salaa ja piilottaa, niin voisit olla ihan varma siitä, ettei varmasti jää tänne henkiin sinun vaivoiksesi! Provo tai ihan pentu!Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 viikkoa oli ollut jo sairaalassa, sai samana päivänä luvan lähteä ulkoilemaan (rullatuolissa) miehensä kanssa. Lapsivettä kehittyy lisää, ei se vauva ihan kuiviltaan siellä ole.

vedet meni 26+2, poika syntyi 32+5. Kyllä kaikki vielä hyvin menee:) Meidän lapsi on ainakin täydellisen terve vaikka vähän etuajassa syntyikin.

et tuohon kysymykseen on äärettömän vaikea vastata. Kaikki lapset ovat yksilöitä. Voi käydä todella hyvin tai todella huonosti. Mut keskosten hoito täällä suomessa on huippuluokkaa ja noillakin viikoilla syntyneet lapset voivat selvitä ihan hyvin.


Olisin pysytellyt kotona kunnes ei enää ole toivoa ja vasta sittten tilannut ambulanssin..... Ei siinä kyllä yleensä toivoa ole ja jos sikiö sinnittelee hengissä niin on kyllä vammainen joka tapauksessa....Ja ihan tosi tämä ei ole provo, olisin tosiaan antanut mennä kesken.....

En haluaisi vammaista lasta hoidettavakseni koko elämäkseni......

sitten tarkkaillaan äidin tulehdusarvoja ettei pöpö pääse ja sitten ennemmin tai myöhemmin synnytetään. jos tulehdusarvo nousee niin heti, muuten saatetaan koittaa vielä jarrutella.voimia ystävällesi.t. saman kokenut

Hänen äidiltä meni lapsvedet viikolla 26+3. Sairaalassa makoili sitten monen monta viikkoa ja vauvan keuhkoja kypsyteltiin. Synnytys käynistettiin vasta viikolla 30+6 kun ei itsestään ruvennut syntymään ja lääkärit katsoivat vauvan parhaaksi tuon synnytyksen käynistämisen. Joten kyllä se vauva voi siellä masussa pysyä vielä hetken.

se ei ole keskenmeno. Lasta hoidetaan sinun toiveista ja toimista huolimatta, mikäli lapsella on edes pieni toivo.Lapsella alkaa olla hyvät mahdollisuudet selvitä, etenkin jos kortisonit ehtivät vaikuttaa eli synnytystä pystytään siirtämään vielä jonkin aikaa.Lisätieto kutoselle: Läheskään kaikki keskoset eivät vammaudu. Vaikeasti vammaisia on kuitenkin aika pieni osa keskosista (vkoista tietysti riippuen). Ongelmat ovat usein muualla kuin älykkyydessä, kuten keskittymisongelmat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat