Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aloitimme uuden siivoojan kanssa, ja olin pettynyt siivoustulokseen. Olisikin kiva vertailun vuoksi kuulla, mitä siivoojanne eivät siivoa (ilman eri pyyntöä)sellaista, mitä olisitte odottaneet.

Kommentit (8)

Vähän sama kun menisit kampaajalle, etkä kertoisi mitään toiveistasi.

Mitä tarkemmin selostat, sen tyytyväisempi olet. Esim. Tahdon, että imuroit lattiat, peset ne nihkeällä ja pyyhit jalkalistat käsin.

uspölyjen pyyhkimiseen" , joten se on sopimuksessa mainittu erikseen, kuten noin pari-kolmekymmentä muutakin erillistä kohtaa (kirjahylly, keittiön kaapin ovet, tiskikoneen täyttö & tyhjennys, lakanoiden vaihto jne, jne). Siivoojaa kilpailuttaessani kaikki kyllä myös antoivat ymmärtää, että esteettömät tilat siivotaan, ja että keskikokoiset huonekalut siirretään tarvittaessa. Nyt esim. todella kevyen nojatuolin alta ja takaa ei ollut siivottu, samoin sohvan alle on ihan esteetön pääsy. Tämä firma mm. kävi läpi juuri sohvien ja sänkyjen korkeuksia. En siis todellakaan odottanut, että pitää tehdä sopimus, jossa sanotaan, että " huoneiden nurkat imuroidaan" , kun sopimuksessa jo mainitaan, että lattiapinnat imuroidaan ja pyyhitään kostealla joka viikko.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pyyhitään myös sohvan alta, vaikka sitä ei ole erikseen spesfioitu. Totta kai sitten on erikseen sovittu, että esim. lakant vaihdetaan, pyykit tyhjennetään pesukoneesta jne. mutta ihan perussiivouksen osalta olisin odottanut, että sohvan alta siivotaan. Ja oli niitä yllätyksiä muitakin..

Ja kyllä: ihan " oikeissakin" siivoussopimuksissa käydään joka ikinen nurkka läpi: mikä pyyhitään kerran päivässä, mikä kerran viikossa, mikä kerran kuukaudessa ja mikä kerran vuodessa.Se sohvanaluksen imurointi on sitten poissa jostain muusta koska sinähän oletettavasti maksat tunneista, et urakasta. Eli jos sohvansiirtelyyn menee aikaa, voi olla, ettei peilejä ehdi pyyhkimään. Sinä teet silloin sen ratkaisun kumpi tehdään. Nythän siivooja on joutunut ratkaisemaan puolestasi, oska olet antanut puutteelliset ohjeet.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat