Vierailija

Siis en tiennytkään tuollaisia olevan olemassa! Meillä kun pyykit kuivuvat vielä narulla ja sitten niitä silittelen ja sekin vie oman aikansa..Onko jollakin erillisen kuivausrummun/kuivauskaapin sijaan kuivaava pyykinpesukone?! Sopisi meille kun vie vähemmän tilaakin. Onko tuo hyvä peli? Ja minkähintainen suunnilleen?

Kommentit (4)


Kätevä tosiaan silloin, kun täytyy saada joku tietty vaate tai muutama vaate nopeasti päälle. Ei siitä kyllä miksikään kokopäivätoimiseksi kuivausrummuksi ole.Meillä on ollut se kone yli viisi vuotta, ja olisinkohan käyttänyt kuivaustoimintoa ehkä parikymmentä kertaa.

On se ihan ok vehje jos haluaa nopeasti jotain kuivaksi. Tosin aika pienen määrän kuivaa kerralla. Mä aluks luulin että vois aika koneellisen kuivata heti kun on pesuohjelma mennyt mut ei se oikein jaksa niin paljoa kerralla kuivata. Aika vähän on meillä ollut sillä kyllä käyttöä. Hyvä puoli on se että vie vähän tilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin kuivaan sillä vain pyyhkeet ja lakanat. Toimiva on ja vie vähän tilaa. Jos taas tilaa löytyy kotoa, kannattaa hankkia erillinen kuivain, niin voi pestä ja kuivat yhtä aikaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat