Vierailija

Minkälainen paikka? Verrattuna Korkeasaareen? Kiitos :)

Kommentit (5)

Ihan mukava oli, varsinkin kun sinne on rakennettu paljon uutta! Erittäin iso alue verrattuna korkeasaareen. Osa eläimistä tosin erittäin pienissä häkeissä, varsinkin jääkarhun kohdalla tuli paha mieli :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsena olessa olen käynnyt usein. Mutta viimeisemmästäkin käynnistä on varmaan jo 25 vuotta ;) Muistot ovat hyvät. Juuri viime viikonloppuna Tallinnassa vieraillessani ajattelin, että jos ensi kerralla on tyttö (2v) mukana, niin voisi eläintarhassakin piipahtaa.

saivat pahan mielen. Todella pienissä ja virikkeettömissä tiloissa joutuvat elämään. Jääkarhu vain kiertää ympyrää betoniautauksessa täysin stressaantuneena.Kannattaa lasten kanssa pysytellä vain kunnostetuilla ja uusilla alueilla.

Samat asiat tulivat mieleen kuin edellisilläkin vastaajilla. Mutta muuten alue on iso ja kiva, sai ostaa ilmapalloja, käydä pikkusessa maailmanpyörässä. Eläimiä oli joka lähtöön ja lasten oma eläintarha oli kiva, siellä sai olla kanien ja vuohien kanssa paijaamassa. Ruokapaikkoja oli kivasti, yhteydet hyvät (bussi Vabaduse Väljakilta nro 22 ja johdinautot 6, 7 ja 8 keskustasta menevät vierestä). Sai vuokrata pienen vetokärryn matkatavaroille ja lapsille (15 kruunua=1 e).Kaiken kaikkiaan suosittelen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat