Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lähdössä loppukesästä/alkusyksystä, apuja tarvittais!

Kommentit (27)

Ihanan vanhanaikainen ja saari, jolla näkee vielä todellista Kreikkaa. Pohjoisosissa ihmiset käyttävät edelleen jokapäiväisinä vaatteina kansallispukuja, ravintoloissa ei ruokalistoja vaan keittiössä käydään kurkkimassa padoista, mitä haluaa jne.Muuten suosittelen Kreikan mannerta. Siellä on upeimmat paikat. Esim. Meteora, Marathon, Volos, Katerina mielenkiintoisia ja koko Peloponnesoksen niemimaa. Autolla on helppo ajella joka puolella Kreikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä sinne voi lastenkin kanssa mennä, ehkä ei rattaissa olevien lasten kanssa kuitenkaan, korkeuseroja on senverran. Kamarin kylä ehdoton paikka kuherruskuukaudelle ;-)

Ja siellä Rethymnon. Ollaan käyty lapsen kanssa 3 kertaa siellä, 2x sama hotelli, kolmannella sellainen parempi tasoinen rannalla, siellä oli 30 asteinen uimavesi sisäaltaassa! Aivan ihana lapsille. Oli Spiesin matka, en muista hotellin nimeä. Kaupungin toisella laidalla oli. Vuokrattiin auto vika kerralla ja ajettiin saaren toiselle puolelle. Ihana reissu! Suosittelen isoa ja vihreää Kreetaa ehdottomasti kaikkinensa lapsiperheille. Nuo pikkusaaret on aikuisia varten, on niissä meno semmoista. Ja niissä voi olla niitä korkeuserojakin.

Olen käynyt Agios Nikolaoksessa ja Haniassa, ja nyt jos lasten kanssa lähdettäis niin mentäis Hanian lähistölle Plataniakseen. Olkoon vain hotellikylä tms. mutta se on turvallinen kiva paikka jossa ei ole lasinsiruja rannalla eikä lapsia kidnappaavia mafioita. Ruoka on hyvää ja ravintoloissa selvästi panostetaan lasten viihtyvyyteen, vesipuistoa ja kaupunkijunaa löytyy, jäätelökioskista uskaltaa ostaa jädet ja lastenaltaalla saa meluta.

Eli jos kyseessä on lepoloma lasten ehdoilla eikä mikään kulttuurielämys, niin kaikki nuo turistiviihdykkeet tekee matkasta lapselle mukavamman. Ne arkeologiset rauniot ja shoppailukadut ehtii koluta sitten myöhemmin...

Kuinka usein olet oikeasti kuullut, että Kreikassa on mafia siepannut turistilapsia (tai kreikkalaisia lapsia)? Oikeasti? Ehkä tämä on sellainen uutisjuttu, joka on vain multa mennyt ohi korvien....Itse olen ollut sekä Kreetalla että Kosilla, molemmat ok lasten kanssa, tosin Kos ei heinä-elokuussa ehkä parhaimmillaan, kun nuoriso valtaa sen. Kosilla esim. hotelli Artemis täydellinen lasten kanssa. Iso iso allas ja pienempi lastenallas ja sen lisäksi nimenomaan hyvin pienille soveltuvia liukumäkiä sun muita. Menisin muitta mutkitta uudelleen, jos olisi rahaa!

En usko, että Kreikasta löytyykään sellaista kohdetta, jossa ei olisi korkeuseroja. Sen verran vuoristoinen maa on kyseessä. Tietysti jos vaan rannalla pysyy...

Kreetaa hivenen myös. Riippuu, mitä lomaltaan haluaa. Jos pelkkä löhöilyä, sen voi tehdä halvemmalla esim. Bulgariassa.Karpathokselta löytyy upeita rantoja ja ihanaa rauhaa. Sinne lähtisin mielelläni uudestaan. Kreetalta löytyy taas melkein mitä vaan joka makuun, koska saari on niin iso. Saaren keskiosan kylistä löytyy myös sitä rauhaa ja kreikkalaisuutta.Kyllä meillä lapsetkin ovat olleet kiinnostuneita esim. Kreetalla Knossoksen palatsista ja muista antiikkiin liittyvistä nähtävyyksistä. Osansa on kai silläkin, kuinka ne lapsille esittelee.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat