Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli nyt kaikki hyvät vinkit, lomakohteet ja hotellit tänne. Mihin kannattais isomman porukan lähteä alkutalvesta, mukana useampi aikuinen ja pari pientä lasta.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olimme viime talvena Goalla 5-v ja 8-v lastemme kanssa. Takuuvarmaa lämpöä, halpa maa, hyvä palvelu ja ruoka. Lento kesti 10 tuntia välilaskun kanssa, mutta meni hienosti, sillä lapsethan nukkuivat yötä myöten. Kanarialla ei ole enää mitään " tarjottavaa" meille sen matkan jälkeen!

Tulevana talvena Finnmatkat lentää lauantaisin uudella isolla koneella suoraan Phukettiin ja lento on tosiaan vain vähän yli 9 tuntia. Sopii hyvin myös lapsiperheille.

Todella lapsiystävällisiä maita, loistavaa ruokaa, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, ihanat rannat...Ei se lento niin paha ole. Me ollaan aina menty reittikoneella, riippuu, minkä kohteen valitsee. Phuketiin on varmaan lomalennot.

Me ollaan juuri menossa talvella Phukettiin ja nyt Finnmatkoilla on uusi iso jumbojetti, jolla tosiaan lento on vain 9,5 tuntia ILMAN välilaskua. Ostaessamme matkan välilasku vielä oli, mutta kone on ihan uusi ja samoin tuo välilaskuton lento. Opettelehan faktat ennen kuin kärkkäästi kommentoit väärin.

Mielummin matkustan muutaman tunnin enemmän ja jaloittelen vajaan tunnin kentällä ja käyn KUNNON vessassa ja ostankin ehkä jotain kentältä kuin istun 9,5 tuntia PUTKEEN ahtaassa koneessa. Ja lomalennothan ovat tunnetusti tiiviin tunnelman lentoja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat